ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Έρευνα του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου για τις επιπτώσεις του κορονοϊού

Στόχος είναι η εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, ώστε να συμβάλλει στη διαμόρφωση πολιτικών για την αντιμετώπιση της ασύμμετρης αυτής απειλής.

Η εμφάνιση και η ταχύτατη εξάπλωση του κορονοϊού εντείνει καθημερινά τις ανησυχίες αναφορικά στις συνέπειες που θα έχει ο νέος ιός COVID-19 σε παγκόσμιο πλαίσιο στην υγεία καταρχάς αλλά και την παγκόσμια οικονομία ειδικότερα. Ήδη καίριοι τομείς της επιχειρηματικότητας έχουν αρχίσει να έρχονται αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις του.

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο αφουγκραζόμενο τις ανησυχίες της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας και έχοντας ως στόχο την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, ώστε να συμβάλλει στη διαμόρφωση πολιτικών για την αντιμετώπιση της ασύμμετρης αυτής απειλήςδιεξάγει έρευνα για τις επιπτώσεις του COVID-19.  

Σε αυτή την πρωτοβουλία το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο καλεί όλους να βοηθήσουν ενεργά μέσα από την απάντηση του ερωτηματολογίου.

Για να συμμετέχετε στην έρευνα πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvMMcKGML1prKcrzhxUrJwHREB9ptWyxBpMkFpYugznW7A_Q/viewform

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΦ: Προειδοποίηση για επικίνδυνο προϊόν που διακινείται μέσω ίντερνετ

Στην ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ αναφέρει πως οι καταναλωτές δίνουν τα στοιχεία τους χωρίς να γνωρίζουν την εταιρεία που έχει τη νομική ευθύνη του προϊόντος και προειδοποιεί για πιθανούς σοβαρούς κινδύνους για την υγεία.
emporio-metakiniseis
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τί αλλαγές φέρνει το άνοιγμα του τουρισμού, καταργούνται τα SMS

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αρ. Πελώνη τόνισε πως σήμερα το απόγευμα θα ανακοινωθούν από τον Χ. Θεοχάρη οι λεπτομέρειες για το άνοιγμα του τουρισμού. Τι αλλάζει στις μετακινήσεις από τις 14 Μαΐου.
xardalias-politiki prostasia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρεία σύσκεψη για την επιδημιολογική κατάσταση στην Π. Ε. Κοζάνης

H παράταση της αναστολής λειτουργίας του λιανεμπορίου στην ΠΕ Κοζάνης λόγω της ιδιαίτερης επιδημιολογικής επιβάρυνσης που παρατηρείται στην περιοχή, έχει δημιουργήσει κλίμα δυσαρέσκειας, στον εμπορικό κόσμο και στους αυτοδιοικητικούς παράγοντες.
gerapetritis, ypourgeio epikrateias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεραπετρίτης: Σκοπός μας εντός Μαρτίου να ανοίξει σταδιακά η αγορά

Για σταδιακό άνοιγμα της αγοράς μέσα στο μήνα έκανε λόγο ο Υπουργός Επικρατείας. Η μεγάλη η πίεση στο ΕΣΥ και το υψηλό ιικό φορτίο κάνουν παρακινδυνευμένες συζητήσεις για το άνοιγμα τώρα λένε οι ειδικοί.