ΓΔ: 2059.39 -0.75% Τζίρος: 209.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Ελληνική αστυνομία περιπολικό
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας σε κεντρικό δρόμο, έτοιμο για επέμβαση.

Ένοπλος ταμπουρώθηκε σε ξυλουργείο μετά από έγκλημα σε θεσσαλικό χωριό

Στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο αδυνατεί να προσεγγίσει λόγω της επικίνδυνης κατάστασης. Η επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ στο σημείο βρίσκεται και διαπραγματευτής με στόχο τη σύλληψη του δράστη.

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής (09/02) στο χωριό Γόννοι του Δήμου Τεμπών στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr άνδρας ηλικίας 60 ετών φέρεται να σκότωσε – άγνωστο μέχρι στιγμής με ποιόν τρόπο – δύο άτομα, στο ξυλουργείο που διατηρεί. Τα δύο θύματα φέρεται να είναι Ρομά, ενώ βρέθηκαν στο ξυλουργείο για κάποια δουλειά.

Ο φερόμενος ως δράστης παραμένει ταμπουρωμένος μέσα στο κατάστημά του και φέρεται να κρατά χειροβομβίδα. Επτά περιπολικά έχουν σπεύσει στο σημείο, καθώς ο φερόμενος ως δράστης παραμένει οχυρωμένος.

Στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο αδυνατεί να προσεγγίσει λόγω της επικίνδυνης κατάστασης. Η επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ στο σημείο βρίσκεται και διαπραγματευτής με στόχο τη σύλληψη του δράστη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΔΙΕΘΝΗ

Άνδρας με μαχαίρι ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία στον σταθμό Μονπαρνάς

Συναγερμός στον σταθμό Μονπαρνάς στο Παρίσι, όπου άνδρας με μαχαίρι ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία μετά από πυροβολισμό. Ο ύποπτος ήταν γνωστός για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Λύθηκε η υπόθεση στα Βορίζια, έρχονται αυστηρά μέτρα για όπλα

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε ότι εξιχνιάστηκε πλήρως η δολοφονία στα Βορίζια και προανήγγειλε αυστηροποίηση της νομοθεσίας για την οπλοκατοχή, καθώς και επιχειρήσεις κατά της εγκληματικότητας στην Κρήτη.
Γαλλική αστυνομία δρόμος
ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα εμπορίας ανηλίκων από την αστυνομία

Η ισπανική αστυνομία εξάρθρωσε διεθνές κύκλωμα εμπορίας παιδιών από τα Κανάρια Νησιά στη Γαλλία, συλλαμβάνοντας 11 άτομα σε Μαδρίτη, Λανθαρότε και Γκραν Κανάρια. Τέσσερις εξ αυτών προφυλακίστηκαν εν αναμονή της δίκης τους.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Eπιχείρηση για εγκληματική οργάνωση με 1.000 απάτες και 30 συλλήψεις

Η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί μεγάλη επιχείρηση σε Αττική, Κόρινθο και Κορυδαλλό για την εξάρθρωση οργάνωσης που δρούσε με απάτες και κλοπές. Έχουν συλληφθεί 30 άτομα και οι υποθέσεις ξεπερνούν τις 1.000.