ΓΔ: 2056.21 -0.90% Τζίρος: 85.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:58:35
Σεισμογράφος γραφήματος
Φωτο: Shutterstock

Πάτρα: Σεισμική δόνηση με επίκεντρο κοντά στο Αντίρριο

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 7:00 το πρωί, στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές, τόσο της Αχαΐας, όσο και της Αιτωλοακαρνανίας.

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 7:00 το πρωί, στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές, τόσο της Αχαΐας, όσο και της Αιτωλοακαρνανίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε έξι χιλιόμετρα βόρεια, βορειοδυτικά του Αντιρρίου.

Σύμφωνα με την μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε σε απόσταση 14 χιλιομέτρων, βόρεια της Πάτρας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γραφική αναπαράσταση σεισμού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ κοντά στα Καλάβρυτα έγινε αισθητός την Πάτρα

Σεισμός σημειώθηκε γύρω στις 21:45, επηρεάζοντας περιοχές στην Αχαΐα και την Κορινθία. Ο σεισμός είχε μέγεθος 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 14 χιλιόμετρα, δυτικά, βορειοδυτικά των Καλαβρύτων.
Τρακτέρ σε αγρό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαμαρτυρία αγροτών και κτηνοτρόφων στην Πάτρα για τις αποζημιώσεις

Αγρότες και κτηνοτρόφοι από τρεις νομούς συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Πάτρα, διαμαρτυρόμενοι για καθυστερήσεις ενισχύσεων και αποζημιώσεων. Νέο συλλαλητήριο στις 22 Νοεμβρίου.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 25χρονου για ανθρωποκτονία από αμέλεια μετά τον θάνατο νηπίου

Τραγικό δυστύχημα στη Δυτική Αχαΐα, όπου 3,5χρονο παιδί έχασε τη ζωή του μετά από πτώση δύο μέτρων. Συνελήφθη 25χρονος συγγενής για ανθρωποκτονία από αμέλεια· νοσηλεύεται τραυματισμένος.