ΓΔ: 2598.72 0.16% Τζίρος: 271.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:15
Βροχή σε τζάμι αυτοκινήτου
Σταγόνες βροχής σε τζάμι αυτοκινήτου, με θολό αστικό τοπίο στο φόντο.

Βροχερός ο καιρός με πτώση της θερμοκρασίας

Με βροχές και καταιγίδες βοηθάει ο καιρός για να παραμείνουμε μέσα και σήμερα Τρίτη ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυνατά στο Αιγαίο και η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή πτώση.

Την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν νεφώσεις, ενώ βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, στα ανατολικά και βόρεια νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, στην Κρήτη και ενδεχομένως πρόσκαιρα στις Κυκλάδες. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια. Χιόνια κυρίως σε ορεινά τμήματα. Άνεμοι 6-8 μποφόρ στο Βόρειο Αιγαίο.

Παροδικές χιονοπτώσεις αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, καθώς και σε περιοχές της Δ. Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Περιορισμένη θα είναι κατά τόπους στα ηπειρωτικά η ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Στην Αττική αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών ασθενών βροχών κυρίως στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές βροχές κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 11, στη Θεσσαλία από 5 έως 17 βαθμούς, στην Ήπειρο από 5 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 16 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 8 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί με εντάσεις 6 έως 7 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα επικρατήσουν άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδοποίηση 112: Περιορίστε τις μετακινήσεις στη Σκιάθο λόγω κακοκαιρίας

Μήνυμα από το 112 στάλθηκε στους κατοίκους της Σκιάθου, καλώντας τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες λόγω έντονων καιρικών φαινομένων στο νησί και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.
Ομπρέλα στη βροχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά αύριο σχολεία και παιδικοί σταθμοί στην Κω λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στην Κω με απόφαση του δημάρχου, λόγω της επιδείνωσης του καιρού και για την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών.
Ισχυρός κυκλώνας Αυστραλία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρές βροχές και επικίνδυνες καταιγίδες, 9 μποφόρ σε πολλές περιοχές της χώρας

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού προβλέπονται τοπικά πολύ θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο από το βράδυ της Τρίτης, αφού η ΕΜΥ αναβάθμισε το δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε τχθεςην Δευτέρα σε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.