ΓΔ: 2042.63 0.60% Τζίρος: 196.56 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Κερί σε σκοτάδι
Φώτο: ΑΠΕ

«Έφυγε» από τη ζωή ο Χρήστος Βογιάννος δημιουργός της Provil

Την θλιβερή είδηση για το θάνατο του δημιουργού της Provil, Χρήστου Βογιάννου, ανακοίνωσε η εταιρεία. Ο εκλιπών δημιούργησε την Provil εκ του μηδενός και την εξέλιξε σε μια σύγχρονο και καινοτόμο επιχείρηση.

Έφυγε από τη ζωή o ιδρυτής και πρόεδρος της Provil, Χρήστος Βογιάννος. Ο εκλιπών δημιούργησε την Provil εκ του μηδενός και την εξέλιξε σε μια σύγχρονο και καινοτόμο επιχείρηση με αξιόλογη παρουσία και τις διεθνείς αγορές.

Η Provil με έδρα τη Θεσσαλονίκη και διαδρομή 30 ετών, δραστηριοποιείται στο χώρο τω τροφίμων παράγοντας βoηθητικές ύλες για τη βιομηχανία τροφίμων, τη μαζική εστίαση, το κρεοπωλείο αλλά και για τα νοικοκυριά.

Η ανακοίνωση της Provil

«Με θλίψη και οδύνη στην εταιρία Provil αποχαιρετάμε σήμερα τον ιδρυτή  και πρόεδρο μας Χρήστο Βογιάννου, ο οποίος δεν είναι πια μαζί μας μετά από γενναία μάχη.

Ο Χρήστος Βογιάννου είδε το όραμά του να γίνεται πράξη και δημιούργησε εκ του μηδενός μια σύγχρονη και δυνατή εταιρία η οποία παράγει, εξάγει, δίνει δουλειά σε δεκάδες ανθρώπους και οικογένειες και στηρίζει την οικονομία της χώρας μας.

Γεννήθηκε, το 1965 στον Γάζωρο Σερρών. Εργαζόταν από μικρός στην οικογενειακή επιχείρηση, σπούδασε τεχνολογία τροφίμων και διοίκηση επιχειρήσεων και ίδρυσε την Provil, το 1994, για να ακολουθήσει έκτοτε μια σταθερή πορεία ανάπτυξης. Άφησε ένα βαθύ, δημιουργικό και ανθρώπινο αποτύπωμα και απετέλεσε πηγή έμπνευσης για όλους μας.»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΗΤΟΣ Green Beverages
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χήτος: Επένδυση στη βιώσιμη ενέργεια 1,85 εκατ. για φωτοβολταϊκά 3,91 MW

Το έργο υλοποιήθηκε σε τρεις φάσεις με αφετηρία τον Σεπτέμβριο του 2024 στις εγκαταστάσεις της ΧΗΤΟΣ στην Κρανούλα Ιωαννίνων, ενώ τον Ιούνιο ολοκληρώθηκαν οι εγκαταστάσεις σε Περίβλεπτο & ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων.
Γαλακτοβιομηχανία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων απειλεί τη φέτα και φέρνει αυξήσεις σε γάλα και κρέας

Πάνω από 275.000 ζώα έχουν θανατωθεί από την αρχή της επιδημίας, ενώ μέτρα καραντίνας, αποκλεισμοί περιοχών και έλλειψη ζωικού κεφαλαίου δημιουργούν ασφυκτική πίεση στην αγορά.