ΓΔ: 2277.6 -1.15% Τζίρος: 709.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Έλληνας πυροσβέστης δάσους
Έλληνες πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς σε καμένο τοπίο.

Φωτιά σε αγροτική περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη

Φωτιά εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση στη Θέρμη, κοντά στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 8 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα, με τη συνδρομή τριών υδροφόρων του δήμου για τον έλεγχο της φωτιάς.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή της Θέρμης, σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Μακεδονία. 

Λόγω της γειτνίασης με τον αερολιμένα, η Πυροσβεστική τέθηκε σε συναγερμό κι επί τόπου επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 8 οχήματα και ένα τμήμα πεζοπόρων της πυροσβεστικής προεκιμένου να τεθεί γρήγορα υπό ελεγχο. 

Την προσπάθεια κατάσβεσης συνδράμουν και τρεις υδροφόρες του δήμου Θέρμης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτιά σε βιομηχανία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μερικό έλεγχο η φωτιά στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα στη Θεσσαλονίκη

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά, χάρη στην άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης και των αρμόδιων υπηρεσιών, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος επέκτασης.
Περιπολικό ΕΛΑΣ κοντά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 30χρονου για παρενόχληση επιβατών σε πτήση προς Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 30χρονος στο αεροδρόμιο Μακεδονία, αφού κατά τη διάρκεια πτήσης ήταν μεθυσμένος, παρενοχλούσε επιβάτες και πλήρωμα και δεν υπάκουε σε εντολές. Μετά την άφιξη απείλησε και τραυμάτισε ελαφρά αστυνομικό.
Πυροσβεστικό όχημα πυρκαγιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελαφρύς τραυματισμός πυροσβέστη σε επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς στα Διαβατά

Πυροσβέστης τραυματίστηκε ελαφρά σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε επιχείρηση αλουμινίων στα Διαβατά. Μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Η φωτιά είναι σε εξέλιξη, στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα.
Πυροσβεστικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν πτώσεις δέντρων και αντικειμένων

Στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία πνέουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι 8-9 μποφόρ ως το απόγευμα Τετάρτης. Η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήσεις για πτώσεις δέντρων και αντικειμένων. Προσοχή συστήνει ο δήμος.