ΓΔ: 1995.2 -0.50% Τζίρος: 353.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κτίριο Βουλής Ελλάδας
Φωτο: Shutterstock

Εντοπίστηκε ύποπτος φάκελος έξω από τη Βουλή - επιχείρηση της Αστυνομίας

Ύποπτος φάκελος με σκόνη εντοπίστηκε στη Βουλή – Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής στον περίβολο του Κοινοβουλίου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση αντιμετώπισης ύποπτου φακέλου στον περίβολο της Βουλής των Ελλήνων, στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε φάκελος στην εισερχόμενη αλληλογραφία του Κοινοβουλίου, ο οποίος περιείχε άγνωστη σκόνη. Ο φάκελος θεωρήθηκε ύποπτος και αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές – η Ελληνική Αστυνομία και η Πυροσβεστική – ώστε να εφαρμοστεί το προβλεπόμενο πρωτόκολλο ασφαλείας.

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες, συμπεριλαμβανομένης της ειδικής μονάδας της 1ης ΕΜΑΚ, με τη συνδρομή τεσσάρων οχημάτων, για την ασφαλή συλλογή και ανάλυση του αντικειμένου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαμπρόπουλος: Μόνιμη αστυνομική παρουσία σε περιοχές με καταυλισμούς Ρομά

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Λαμπρόπουλος ανακοίνωσε μόνιμη αστυνομική παρουσία και εκπαιδευμένα στελέχη σε περιοχές Ρομά, με στόχο την ασφάλεια και την κοινωνική ένταξη.
Άγαλμα Κολοκοτρώνη Αθήνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η υπόθεση της κλοπής του κώδωνα από την Βουλή το 1895

Στις 28 Ιουλίου 1895, άγνωστος κλέφτης έκλεψε το κουδούνι του προέδρου της Βουλής μέσα από το κτίριο της Παλαιάς Βουλής, προκαλώντας πανικό και εκνευρισμό στους υπαλλήλους και έντονες αντιδράσεις στον τύπο και την αστυνομία.