ΓΔ: 2034.46 0.13% Τζίρος: 165.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Αστυνομικά οχήματα ΕΛΑΣ
Φωτογραφία Shutterstock

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 56χρονου για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης

Στη σύλληψη 56χρονου για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατάσχοντας ναρκωτικά και χρήματα από παράνομες δραστηριότητες.

Επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας οδήγησε χθες το βράδυ στη σύλληψη 56χρονου ημεδαπού στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων για την πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τον έλεγχο των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στην κατοχή του εντοπίστηκαν οκτώ μικροδέματα που περιείχαν κοκαΐνη και κάνναβη (κατεργασμένη και ακατέργαστη), τα οποία εκτιμάται πως προορίζονταν για διάθεση σε σημεία συγκέντρωσης ουσιοεξαρτημένων ατόμων στην περιοχή.

Σε βάρος του 56χρονου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου. Παράλληλα, κατασχέθηκε χρηματικό ποσό που βρέθηκε σε κατοχή του, το οποίο θεωρείται συνδεδεμένο με τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι αρχές προχωρούν, μέσω της υπόθεσης αυτής, στην εφαρμογή μέτρων που αποσκοπούν στην αποδόμηση των κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών, υπογραμμίζοντας τόσο την κοινωνική όσο και την οικονομική διάσταση του φαινομένου.

Ο συλληφθείς αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα το προσεχές διάστημα, ώστε να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες δικαστικές διαδικασίες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραλία Θεσσαλονίκης ακίνητα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο νεαρών για κλοπή δίκυκλου και ναρκωτικά

Δύο νεαροί 19 και 17 ετών συνελήφθησαν στον Δενδροπόταμο για κλοπή δίκυκλου και κατοχή 14,3 γραμμαρίων κάνναβης. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ κατηγορείται και ο γονέας του 17χρονου για παραμέ