ΓΔ: 2605.71 1.40% Τζίρος: 290.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Σεισμογράφος σε λειτουργία

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Παλιαόχωρας Χανίων

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ σημειώθηκε νότια των Χανίων, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο. Το επίκεντρο ήταν 24 χλμ. νοτιοδυτικά της Παλαιοχώρας.

Ασθενής σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα Ρίχτερ κατεγράφη σήμερα στις 18:27 στα νότια Χανιά, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. 

Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 322 χλμ. Ν των Αθηνών, με το επίκεντρο της δόνησης να εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 24 χλμ. ΝΔ της Παλαιοχώρας Χανίων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καταγραφή σεισμού όργανο
ΔΙΕΘΝΗ

Ισχυρός σεισμός 6,4 Ρίχτερ ανοιχτά των νότιων ακτών του Παναμά

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στον Παναμά, με εστιακό βάθος 2 χλμ., σύμφωνα με τοπικό ινστιτούτο. Το EMSC και το USGS εκτιμούν το μέγεθος στα 6,1. Το επίκεντρο ήταν στα ανοικτά των νότιων ακτών Βεράγουας.
Σεισμογράφος μετρά σεισμό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ κοντά στη Χαλανδρίτσα, αναστάτωση στην Πάτρα

Σεισμός μεγέθους 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:25 στην Πάτρα, τα Καλάβρυτα και περιοχές της Αχαΐας, με επίκεντρο κοντά στη Χαλανδρίτσα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο.