ΓΔ: 1422.1 0.32% Τζίρος: 45.70 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:40:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Δωρεά 100 τάμπλετ σε μαθητές από την Ελληνικά Γαλακτοκομεία-ΟΛΥΜΠΟΣ

Οι συσκευές θα διατεθούν, μέσω του υπουργείου, σε μαθητές που προέρχονται από οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων ή πολύτεκνες οικογένειες.

Η εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία-ΟΛΥΜΠΟΣ ανακοίνωσε την δωρεά 100 τάμπλετ για τη στήριξη μαθητών σε νησιωτικές, ακριτικές και παραμεθόριες περιοχές. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του υπουργείου Παιδείας, η ΟΛΥΜΠΟΣ θα διαθέσει εκατό τάμπλετ τελευταίας τεχνολογίας, για τη στήριξη και υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης των μαθητών που βρίσκονται σε ακριτικές περιοχές και απομακρυσμένα νησιά της χώρας.

Οι συσκευές θα διατεθούν, μέσω του υπουργείου, σε μαθητές που προέρχονται από οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων ή πολύτεκνες οικογένειες.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ, συμμετέχοντας και σε αυτό το «μέτωπο» αλληλεγγύης, στέλνει το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, ώστε το μέλλον της χώρας μας και ειδικά των παιδιών μας να είναι πιο φωτεινό και ελπιδοφόρο, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές διοργανώνει το 2ο ΓΕΛ Βριλησσίων

Θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου με ομιλητή τον κ. Πάνο Καρβούνη ειδικό σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Επιτρόπου Π. Μοσκοβισί. Στόχος της εκδήλωσης είναι η καλύτερη κατανόηση των ευρωπαϊκών αξιών και η ενεργός συμμετοχή των μαθητών στα κοινά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο το κόστος της εκπαίδευσης για τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό τομέα

Οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα με παιδιά εκτιμούν ότι οι ιδιωτικές δαπάνες για την εκπαίδευσή τους είναι ανελαστικές και δύσκολα μπορούν να μειωθούν. Μόνο ένα 9% να δηλώνει ότι τις μείωσε σημαντικά, ένα 48% λίγο και ένα 43% καθόλου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο gov.gr είναι διαθέσιμη η βεβαίωση Φοίτησης Μαθητή/Μαθήτριας

Οι ενδιαφερόμενοι κηδεμόνες και ενήλικοι μαθητές, μέσω μιας απλής και φιλικής διαδικασίας μπορούν να εκδώσουν ηλεκτρονικά τη βεβαίωση φοίτησης σε σχολείο της πρωτοβάθμιας ή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην διενέργεια εξετάσεων με φυσική παρουσία εμμένει η Νομική Σχολή του ΑΠΘ

Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «οι διαδικτυακές εξετάσεις των Νομικών μαθημάτων δεν εγγυώνται τον αδιάβλητο και ουσιαστικό έλεγχο των γνώσεων» και καλεί τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να άρουν άμεσα την κατάληψη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επέκταση της τηλεφωνικής γραμμής 10306 για βία σε παιδιά και εφήβους

Η νέα τηλεφωνική γραμμή θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση της εκδήλωσης γεγονότων βίας και επιθετικότητας και ανάλογων συμπεριφορών καθώς και στην πρόληψη, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.