Φώτο: Shutterstock

Δωρεά 100 τάμπλετ σε μαθητές από την Ελληνικά Γαλακτοκομεία-ΟΛΥΜΠΟΣ

Οι συσκευές θα διατεθούν, μέσω του υπουργείου, σε μαθητές που προέρχονται από οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων ή πολύτεκνες οικογένειες.

Η εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία-ΟΛΥΜΠΟΣ ανακοίνωσε την δωρεά 100 τάμπλετ για τη στήριξη μαθητών σε νησιωτικές, ακριτικές και παραμεθόριες περιοχές. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του υπουργείου Παιδείας, η ΟΛΥΜΠΟΣ θα διαθέσει εκατό τάμπλετ τελευταίας τεχνολογίας, για τη στήριξη και υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης των μαθητών που βρίσκονται σε ακριτικές περιοχές και απομακρυσμένα νησιά της χώρας.

Οι συσκευές θα διατεθούν, μέσω του υπουργείου, σε μαθητές που προέρχονται από οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων ή πολύτεκνες οικογένειες.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ, συμμετέχοντας και σε αυτό το «μέτωπο» αλληλεγγύης, στέλνει το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, ώστε το μέλλον της χώρας μας και ειδικά των παιδιών μας να είναι πιο φωτεινό και ελπιδοφόρο, τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξι μετάλλια κέρδισε η ελληνική ομάδα στην 24η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων

Σπουδαίες επιδόσεις των Ελλήνων μαθητών για μια ακόμη φορά σε διεθνή διαγωνισμό. Στη Βαλκανιάδα συμμετείχαν δέκα χώρες της περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και οκτώ  ακόμη φιλοξενούμενες χώρες από Ασία και Ευρώπη.