ΓΔ: 2099.8 -0.34% Τζίρος: 133.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Σφύρα δικαστηρίου
Η σφύρα και η ζυγαριά συμβολίζουν τη δικαιοσύνη στο Άρειο Πάγο.

Ελεύθερος με όρους ο 35χρονος για τη ληστεία οδηγού ταξί στη Θεσσαλονίκη

Ο 35χρονος, που κατηγορείται για ληστεία οδηγού ταξί στη Θεσσαλονίκη με απειλή σύριγγας, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, επικαλούμενος ψυχιατρικά προβλήματα.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 35χρονος που κατηγορείται για ληστεία σε βάρος 57χρονου οδηγού ταξί στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες από τις δικαστικές αρχές.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, όταν ο κατηγορούμενος, αλβανικής καταγωγής, προσποιούμενος τον πελάτη, επιβιβάστηκε σε ταξί και, με την απειλή σύριγγας, απέσπασε από τον οδηγό το ποσό των 20 ευρώ.

Κατά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας, ο 35χρονος φέρεται να επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα και ιστορικό νοσηλείας σε σχετικές δομές, υποστηρίζοντας ότι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, αλλά τη συγκεκριμένη μέρα δεν είχε λάβει τα φάρμακά του. Ο συνήγορός του επικαλέστηκε μειωμένο καταλογισμό.

Μετά την απολογία, εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου διαμονής του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακίστηκαν τέσσερις για 19 κλοπές σε επιχειρήσεις της Κ. Μακεδονίας

Τέσσερις κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι για 19 κλοπές σε επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας, με λεία 300.000 ευρώ. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., χτυπούσαν απομακρυσμένους «στόχους» και κατέστρεφαν κάμερες.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες έπεσαν από μπαλκόνι και τραυματίστηκαν

Δύο διαρρήκτες, 33 και 35 ετών, προσπάθησαν να διαφύγουν από διαμέρισμα στον Δρυμό Θεσσαλονίκης, αλλά έπεσαν από ύψος 6 μέτρων και τραυματίστηκαν. Συνελήφθησαν και νοσηλεύονται φρουρούμενοι σε νοσοκομείο.
Ελληνικό περιπολικό όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Αυτόφωρο ο 27χρονος που κατήγγειλε ληστεία και είχε ραντεβού με ανήλικη

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε 27χρονος που κατήγγειλε ληστεία στην Πολίχνη, αφού παραδέχθηκε ότι είχε ραντεβού με 14χρονη. Κατηγορείται για προσέλκυση παιδιών· η έρευνα για την επίθεση συνεχίζεται.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη Τούρκου υπηκόου με βαλίστρα σε αστυνομική επιχείρηση

Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Β. Ελλάδος συνέλαβε Τούρκο υπήκοο με παράνομη βαλίστρα, μετά από έρευνες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Δέκα άτομα προσήχθησαν συνολικά.