ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Στήριξη στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση από την Εθνική Ασφαλιστική

Με στόχο την στήριξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και την εμβάθυνση των ψηφιακών δεξιοτήτων, η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την προσπάθεια του υπ. Πιαιδείας με την δωρεά 200 tablets.

Την προσπάθεια του υπουργείου Παιδείας για την ενίσχυση του τεχνολογικού εξοπλισμού λυκείων, γυμνασίων, δημοτικών και νηπιαγωγείων της χώρας, ενισχύει η Εθνική Ασφαλιστική, με στόχο να διευκολυνθεί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Η εταιρία, που σε κάθε δύσκολη στιγμή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, έχει αποδείξει έμπρακτα την υποστήριξή της στο κοινωνικό σύνολο, προχωρά σε προσφορά 200 tablets τελευταίας τεχνολογίας, προς το υπουργείο, προκειμένου να διευκολυνθεί η υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, λόγω της πανδημίας του COVID-19 αλλά και για να συμβάλλει μακροπρόθεσμα στην εμβάθυνση των ψηφιακών δεξιοτήτων.

Όπως υπογραμμίζει η Εθνική Ασφαλιστική στην ανακοίνωση της «στην τρέχουσα συγκυρία, η προσπάθεια πρέπει να είναι μία και κοινή και συμπληρώνει πως πρέπει «να μεγιστοποιήσουμε την προσπάθεια πολιτείας και επιστημονικής κοινότητας, υπακούοντας σε συστάσεις και οδηγίες. Να ενισχύσουμε το έργο της εκπαίδευσης   συμπράττοντας για την ενίσχυση του κρίσιμου τομέα της παιδείας και τον εφοδιασμό των νέων μας με τις απαραίτητες δεξιότητες του 21ου αιώνα. Με την ευχή σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα που γνωρίζουμε. Μένουμε ΣΠΙΤΙ, μένουμε ασφαλείς, ενισχύουμε την μόρφωση των παιδιών μας!»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο gov.gr είναι διαθέσιμη η βεβαίωση Φοίτησης Μαθητή/Μαθήτριας

Οι ενδιαφερόμενοι κηδεμόνες και ενήλικοι μαθητές, μέσω μιας απλής και φιλικής διαδικασίας μπορούν να εκδώσουν ηλεκτρονικά τη βεβαίωση φοίτησης σε σχολείο της πρωτοβάθμιας ή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
panathinaikos_gipedo
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για καταπολέμηση της βίας σε αγώνες

Υλοποιείται η αναγνώριση και λειτουργία μίας Λέσχης Οργανωμένων Οπαδών ανά έμβλημα ομάδας, όπως ακριβώς την εξήγγειλε ο πρωθυπουργός όπως και η εγκατάσταση ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου (κάμερες) υψηλής ευκρίνειας σε κάθε περιοχή του γηπέδου.
pierrakakis
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ. Πιερρακάκης: Ίσα δικαιώματα στους αποφοίτους μη κρατικών Πανεπιστημίων

Ο υπουργός Παιδείας ανέφερε ότι το δημόσιο πανεπιστήμιο παραμένει η ναυαρχίδα της κυβερνητικής πολιτικής ενώ απέκλεισε τη μόνιμη παράλληλη απασχόληση καθηγητών των δημόσιων πανεπιστημίων στα Μη Κρατικά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας

Η διαφορετικότητα, είναι μια κανονικότητα στην καθημερινότητά μας, ανέφερε χαρακτηριστικά η η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Δόμνα Μιχαηλίδου και εξήρε την πρωτοβουλία του πρύτανη για την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δ. Μιχαηλίδου: Η αναπηρία αποτελεί κανονικότητα στην καθημερινότητά μας

Στα πέντε χρόνια λειτουργίας του, το πρόγραμμα που διοργανώνεται από τα Special Olympics Hellas συμβάλλει σημαντικά στην άρση των αποκλεισμών και την ένταξη των ατόμων με νοητική αναπηρία στην κοινωνία.