ΓΔ: 2667.04 -0.74% Τζίρος: 263.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Ποδοσφαιριστής σε δράση
Φώτο: Shutterstock

Παραδίδεται το αναβαθμισμένο Γήπεδο Τριανδρίας το Σάββατο 22 Νοεμβρίου

Το Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Τριανδρίας παραδίδεται το Σάββατο, με νέο σύγχρονο συνθετικό χλοοτάπητα και ολοκληρωμένη γραμμογράφηση, παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη.

Το αναβαθμισμένο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Τριανδρίας παραδίδεται επίσημα το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, στις 11:00 π.μ., σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο περιλάμβαναν την αποξήλωση του παλαιού χλοοτάπητα και την εγκατάσταση νέου, σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα. Επιπλέον, ολοκληρώθηκε η γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου με λωρίδες συνθετικού υλικού, ενισχύοντας τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια του γηπέδου.

Η παράδοση του γηπέδου θα γίνει παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Αγγελούδη, στο χώρο του γηπέδου στη διεύθυνση Γυμναστηρίου 1, Τριανδρία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπουλντόζα κατασκευαστικό έργο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ρωμανός: Η Θεσσαλονίκη περνά από υποσχέσεις σε υλοποίηση έργων

Ο Νίκος Ρωμανός τόνισε πως η Θεσσαλονίκη αλλάζει ουσιαστικά χάρη στα κυβερνητικά έργα, σχολιάζοντας πως η πόλη φεύγει από τα υποσχόμενα «θα» και περνά στις πράξεις. Κάλεσε την αντιπολίτευση να παρουσιάσει τον απολογισμό της.
Σταθμός Μετρό Θεσσαλονίκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Νέο Μετρό και δηλώσεις Κ. Γκιουλέκα και εταιρειών

Ο Κ. Γκιουλέκας τόνισε στην τελετή παράδοσης της επέκτασης του Μετρό προς Καλαμαριά ότι η Θεσσαλονίκη αλλάζει σελίδα με μεγάλα έργα και αξιοπιστία, υπογραμμίζοντας τη σημασία του Μετρό για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών.
Άκης Σκέρτσος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άκης Σκέρτσος: Το μετρό Θεσσαλονίκης δείγμα συνεπούς διακυβέρνησης

Ο Άκης Σκέρτσος τόνισε τη σημασία της επέκτασης του Μετρό Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά, κάνοντας λόγο για ένα μεγάλο, σύγχρονο έργο που ενώνει πόλη και περιφέρεια με υποδομές αντάξιες της πρωτεύουσας.
Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Από μεγάλα λόγια και μουσαμάδες στα ουσιαστικά έργα

Ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε πως η κυβέρνηση περνά από τα λόγια στα έργα, με αφορμή τα εγκαίνια του μετρό Καλαμαριά. Για τα νέα μέτρα είπε ότι το κόστος θα ξεπεράσει το 1 δισ. ευρώ και απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης.