ΓΔ: 2653.53 0.81% Τζίρος: 266.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Αστική περιοχή Θεσσαλονίκης
Φώτο: Shutterstock

Μήνυση για φθορά και αυτοδικία σε εργασίες κατεδάφισης στο πρώην ΑΓΝΟ

Ιδιώτες που δηλώνουν ιδιοκτήτες του ακινήτου του πρώην ΑΓΝΟ στη Σταυρούπολη προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας φθορά και αυτοδικία. Διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα.

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγαν ιδιώτες που φέρονται να κατέχουν τίτλους ιδιοκτησίας για το πρώην εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, με αφορμή τις εργασίες κατεδάφισης που πραγματοποιούνται στον χώρο.

Οι ιδιώτες υπέβαλαν μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και αυτοδικία, στρεφόμενοι κατά παντός υπευθύνου. Όπως τονίζουν, δεν ζητήθηκε η συναίνεσή τους για την έναρξη των εργασιών.

Η Εισαγγελία, με παραγγελία προς το Αστυνομικό Τμήμα Παύλου Μελά, ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας. Στο πλαίσιο της διαδικασίας, θα ζητηθεί η προσκόμιση σχετικών εγγράφων και δικαστικών αποφάσεων που αφορούν το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ακινήτου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Νέα αναβολή δίκης για τον 48χρονο αστυνομικό, ελεύθερος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 48χρονος αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του για γενετήσιες πράξεις. Η δίκη του αναβλήθηκε λόγω απουσίας της καταγγέλλουσας.
Άδειο δικαστήριο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια 44χρονος για καταγγελία βιασμού από την πρώην σύζυγό του

Ένας 44χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, μετά από καταγγελία της 35χρονης εν διαστάσει συζύγου του για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία. Παραμένει υπό κράτηση μέχρι να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η 25χρονη μετά την επίθεση στις 40 Εκκλησίες

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 25χρονη που τραυματίστηκε με μαχαίρι από 31χρονο στις 40 Εκκλησιές. Η απολογία της δόθηκε στο νοσοκομείο, όπου αρνήθηκε οποιαδήποτε απόπειρα ληστείας, υποστηρίζοντας ότι δέχθηκε απρόκλητη επίθεση.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 35χρονη καταγγέλλει βιασμό από τον σύζυγό της, συνελήφθη 44χρονος

35χρονη από τη Γεωργία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού από τον 44χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα.
Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο κρατούμενος ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό

Υπόθεση 48χρονου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη στη Δικαιοσύνη, μετά από καταγγελία 51χρονης με αναπηρία για βίαιες γενετήσιες πράξεις και απειλές. Ο αστυνομικός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό κράτηση στη Θεσσαλονίκη ο 29χρονος Τούρκος, αρνείται την έκδοση

Συνεχίζει να κρατείται ο 29χρονος Τούρκος, που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με διεθνές ένταλμα για δολοφονία το 2020 στην Κωνσταντινούπολη. Ο ίδιος δεν συναινεί στην έκδοσή του και το θέμα θα κριθεί από το Συμβούλιο Εφετών.