ΓΔ: 2216.52 -1.76% Τζίρος: 275.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Ελληνικό περιπολικό όχημα
Φώτο: Όχημα ελληνικής αστυνομίας. Credit: Shutterstock

Στο Αυτόφωρο ο 27χρονος που κατήγγειλε ληστεία και είχε ραντεβού με ανήλικη

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε 27χρονος που κατήγγειλε ληστεία στην Πολίχνη, αφού παραδέχθηκε ότι είχε ραντεβού με 14χρονη. Κατηγορείται για προσέλκυση παιδιών· η έρευνα για την επίθεση συνεχίζεται.

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 27χρονος που κατήγγειλε ληστεία από ομάδα περίπου 20 ατόμων στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Κατά την αστυνομική έρευνα, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι βρισκόταν στο σημείο για συνάντηση με ανήλικη.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, φέροντας εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο και το σώμα. Σύμφωνα με την ποινική δίωξη, κατηγορείται για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους, σε βαθμό πλημμελήματος.

 Δικαστικές πηγές επισημαίνουν ότι είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για συναφή αδικήματα.

Η υπόθεση τέθηκε υπό διερεύνηση όταν ο 27χρονος κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση και ληστεία από αγνώστους, οι οποίοι του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι.

 Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, σε πάρκο όπου είχε ραντεβού με κοπέλα που γνώρισε μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και η οποία του συστήθηκε ως 14χρονη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο εμφανίστηκαν δύο κοπέλες, ενώ η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που ο ίδιος καθόταν σε παγκάκι.

Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 27χρονος αναγνώρισε ένα με δύο άτομα από την ομάδα που του επιτέθηκε.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 46χρονου για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη 46χρονος στην Πυλαία Θεσσαλονίκης για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών. Αφού άρπαξε 400 ευρώ με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε στο σπίτι του, με ρούχα που τον συνδέουν με τη ληστεία.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη δύο διαρρηκτών για απόπειρα εισβολής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες από τη Γεωργία που επιχείρησαν να διαρρήξουν διαμέρισμα 79χρονης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αφού προσπάθησαν να διαφύγουν από την ταράτσα.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη άνδρα σε βενζινάδικο για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη άνδρας στη Θεσσαλονίκη για παράνομη κατοχή όπλων, μετά από έλεγχο σε πρατήριο καυσίμων, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 40 φυσίγγια και γεμιστήρας μέσα σε πλαστική βαλίτσα.