ΓΔ: 2276.28 2.16% Τζίρος: 406.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Αγροτική διαμαρτυρία οχημάτων
Φώτο: SOOC

Λαμία: Αγρότες με μπλόκα σε Μπράλο και κόμβο Θήβας

Οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα σε Μπράλο και Θήβα, κλείνοντας την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, ενώ νέα απόφαση για αποκλεισμό αναμένεται στον Ορχομενό. Η κυκλοφορία γίνεται από επαρχιακούς δρόμους.

Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες στον Μπράλο και στον κόμβο της Θήβας, έχοντας προχωρήσει σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων μεταξύ Αθήνας και Λαμίας διεξάγεται με δυσκολία, καθώς οι οδηγοί, υπό την καθοδήγηση της Τροχαίας, αναγκάζονται να χρησιμοποιούν επαρχιακούς δρόμους, γεγονός που προκαλεί σημαντικές καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το μεσημέρι αναμένονται αποφάσεις από τους αγρότες της περιοχής Ορχομενού, οι οποίοι σχεδιάζουν νέο αποκλεισμό στην περιοχή Κάστρο Βοιωτίας.

Στη Φθιώτιδα, οι αγροτικές κινητοποιήσεις εντείνονται, με τους αγρότες να επισκέπτονται χωριά από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας. Στόχος τους είναι να ενισχύσουν τη συμμετοχή και να συγκεντρώσουν περισσότερα τρακτέρ στον κόμβο του Μπράλου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οδός Πάτρα-Πύργος αυτοκινητόδρομος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κυκλοφορία η περιμετρική οδός Πάτρας μετά την άρση του μπλόκου αγροτών

Στην κυκλοφορία δόθηκε ξανά η μεγάλη περιμετρική οδός της Πάτρας στο ύψος του κόμβου Εγλυκάδας, αφού αγρότες και κτηνοτρόφοι μετακίνησαν τα τρακτέρ στην άκρη. Κλειστή παραμένει η έξοδος προς Πύργο.
Λεωφορείο ΚΤΕΛ στάση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΤΕΛ: Ακυρώνονται 50 δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη λόγω αποκλεισμών

Το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται σήμερα συνολικά 50 δρομολόγια στη γραμμή Αθήνα–Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη–Αθήνα, λόγω πλήρους αποκλεισμού των οδικών αξόνων από αγρότες και κτηνοτρόφους και έπειτα από ενημέρωση της ΓΑΔ Θεσσαλίας.