ΓΔ: 1435.37 -0.92% Τζίρος: 73.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:49:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Τράπεζα Ηπείρου

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Δωρεά 300.000 γαντιών στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Η ανωτέρω πρωτοβουλία έρχεται ως συνέχεια της προσφοράς υγειονομικού υλικού και ιατρικού εξοπλισμού που  πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα σε όλα τα νοσοκομεία της Ηπείρου.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, με αίσθημα ευθύνης προς την τοπική κοινωνία, συνεχίζει την έμπρακτη στήριξή της στα νοσοκομεία της Ηπείρου προσφέροντας 300.000 ιατρικά γάντια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων,  το οποίο αποτελεί και ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς της χώρα μας που υποδέχονται τα ύποπτα κρούσματα κορoνοϊού και αντιμετωπίζουν τα επιβεβαιωμένα περιστατικά.

Ο κος Βασίλειος Τσίκαρης, Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, και η κα Κωνσταντίνα Κωτσόγλου, Προϊστάμενη Υποδιεύθυνσης Οικονομικού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων σε συνάντηση που είχαν με τον κο Ιωάννη Βουγιούκα, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, ευχαρίστησαν τη Διοίκηση της Τράπεζας για την πολύτιμη χορηγία υγειονομικού υλικού και την πρόθεσή της να συμβάλλει στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του νοσοκομείου σε αυτή την πολύ κρίσιμη συγκυρία.

Ο κος Ιωάννης Βουγιούκας ανέφερε σχετικά: «Ως Ηπειρώτες οφείλουμε να βρισκόμαστε δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του τόπου μας και να τους στηρίζουμε στον καθημερινό αγώνα που δίνουν για την προστασία όλων μας. Με τις δωρεές υγειονομικού υλικού και ιατρικού εξοπλισμού που έχουμε πραγματοποιήσει στα Νοσοκομεία της Ηπείρου συμβάλουμε και εμείς με τον τρόπο μας στη διαφύλαξη της υγείας όλων μας.»

Η ανωτέρω πρωτοβουλία έρχεται ως συνέχεια της προσφοράς υγειονομικού υλικού και ιατρικού εξοπλισμού που  πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα σε όλα τα νοσοκομεία της Ηπείρου και αποτυπώνει το υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος που διακρίνει τη Διοίκηση και τα στελέχη της Τράπεζας Ηπείρου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Χορηγός και Αθλοθέτης στο 14ο Ioannina Lake Run 

Το χρηματικό έπαθλο των 600 ευρώ έλαβαν ο πρώτος άνδρας και η πρώτη γυναίκα που έκοψαν το νήμα του τερματισμού, ενώ με 300 ευρώ επιβραβεύθηκαν όσοι τερμάτισαν δεύτεροι και με 150 ευρώ οι τρίτοι.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Προσφέρει 657 ιατρικές μπλούζες στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Η Τράπεζα Ηπείρου βρίσκεται σε συνεχή επαφή με αρμόδιους φορείς για τον σχεδιασμό μέτρων και δράσεων για την επανεκκίνηση της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένορκη διοικητική εξέταση στο «Αττικόν» για το θάνατο του Δημ. Καλλιάνου

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτησή του είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του Δημήτρη, αφήνοντας αιχμές εναντίον γιατρών διότι δεν έβαλαν τον πατέρα του σε ΜΕΘ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 24.000 ακαδημαϊκές ταυτότητες αποθηκεύτηκαν στο Gov.gr Wallet

Μέσα από τη νέα δυνατότητα, οι δικαιούχοι μπορούν να εκδίδουν γρήγορα και απλά τη νέα ψηφιακή Ακαδημαϊκή Ταυτότητα, να την αποθηκεύουν στο κινητό τους και να την επιδεικνύουν, όπου απαιτείται.