ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ενισχύει τις προσπάθειες του συστήματος υγείας η Grant Thornton

Αναγνωρίζοντας τις σημαντικές ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί, προχώρησε στην δωρεά ιατρικού εξοπλισμού και υγειονομικών υλικών στα νοσοκομεία και τον δήμο Αθηνάιων

Στη δωρεά κρίσιμου ιατρικού εξοπλισμού και υγειονομικών υλικών, ύψους 50.000 ευρώ προχώρησε η Grant Thornton που δώρισε στο υπουργείο Υγείας 2 υπερσύγχρονες κλίνες ΜΕΘ, καθώς και 4 monitor τελευταίας τεχνολογίας, με στόχο την ενίσχυση των Δημόσιων νοσοκομείων της χώρας.

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας τις σημαντικές ανάγκες που δημιουργήθηκαν στις κοινωνικές δομές του μεγαλύτερου δήμου της χώρας, τον Δήμο Αθηναίων, η Grant Thornton δώρισε εξοπλισμό και υγειονομικά αναλώσιμα στα Δημοτικά Ιατρεία, καθώς και στο πολυδύναμο κέντρο αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Ειδικότερα, η Grant Thornton δώρισε στον Δήμο Αθηναίων 2.500 προστατευτικές μάσκες, 450 προστατευτικά γυαλιά και μάσκες, 4 εξεταστικά κρεβάτια, 6 παιδικά στηθοσκόπια, 10 πιεσόμετρα, 5 σκαρφιστήρες και 1 κλίβανο, 40 ντουλάπες, 30 τραπέζια κουζίνας και 14 κρεβάτια με στρώματα.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των δωρεών, ο κύριος Βασίλης Καζάς, διευθύνων σύμβουλος της Grant Thornton στην Ελλάδα δήλωσε: «Έχουμε χρέος να δηλώνουμε "παρών" σε τόσο μεγάλες κρίσεις. Να στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη και να αποδεικνύουμε πως όσο δύσκολη και αν είναι η μάχη, μπορούμε να την κερδίσουμε αν είμαστε μαζί. Είμαι περήφανος γιατί η χώρα μας -μια μικρή χώρα- απέδειξε πως διαθέτει δυνάμεις και αποφασιστικότητα που θα ζήλευαν ακόμη και τα ισχυρότερα κράτη στον κόσμο. Εκ μέρους της εταιρείας μας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ήρωες με τις μάσκες, τους γιατρούς και τις νοσοκόμες, αλλά και στους αφανείς ήρωες, τους υπαλλήλους των σουπερμάρκετ, τους οδοκαθαριστές και σε όλους εκείνους που συνέχισαν να εργάζονται με αυταπάρνηση προκειμένου να μένουμε εμείς ασφαλείς».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ανταλλαγή δεδομένων Υγείας εντός της ΕΕ

Με τον Eυρωπαϊκό Xώρο Δεδομένων Υγείας οι πολίτες θα έχουν ταχύτερη και ευκολότερη πρόσβαση σε ηλεκτρονικά δεδομένα υγείας, ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται στη χώρα καταγωγής τους ή σε άλλο κράτος μέλος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καμπανάκι» από γιατρούς για τις φαρμακευτικές δηλητηριάσεις παιδιών

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε παιδιατρικές κλινικές της Β. Ελλάδας κατέδειξε ότι σε μια τριετία καταγράφηκαν 284 περιστατικά φαρμακευτικής δηλητηρίασης με το 47% να είναι στις ηλικίες ενός έως τριών ετών.