ΓΔ: 2602.41 -0.64% Τζίρος: 254.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα

Πάτρα: Στον εισαγγελέα τρεις για συμμετοχή σε θανατηφόρο ξυλοδαρμό 31χρονου

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών οδηγούνται τρεις άνδρες, 39, 36 και 29 ετών, που παραδόθηκαν για τον φερόμενο εμπλοκή τους στον θάνατο 31χρονου μετά από ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών αναμένεται να οδηγηθούν τρεις άνδρες που φέρονται ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θανάτου ενός 31χρονου, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του μετά από ξυλοδαρμό σε κέντρο διασκέδασης στο κέντρο της Πάτρας τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Οι τρεις άνδρες, ηλικίας 39, 36 και 29 ετών, παραδόθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας στην Ασφάλεια Πατρών, γνωρίζοντας ότι αναζητούνται και ότι σε βάρος τους θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Μετά τη σύλληψή τους, οι τρεις κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στα δικαστήρια της Πάτρας, όπου ο εισαγγελέας θα ασκήσει ποινικές διώξεις σε βάρος τους.

Στη συνέχεια, θα παρουσιαστούν ενώπιον του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές της Ασφάλειας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων πέντε ανδρών που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό, καθώς τα στοιχεία τους έχουν ήδη ταυτοποιηθεί. Επιπλέον, αναζητείται ακόμη ένα άτομο για την ίδια υπόθεση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνικό περιπολικό όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη στη Λευκάδα του υπόπτου για εμπρησμούς σε Γλυφάδα και Νέο Ηράκλειο

Συνελήφθη στη Λευκάδα 46χρονος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού για τρεις εμπρησμούς σε Γλυφάδα και Νέο Ηράκλειο. Ο ίδιος κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην συντρόφου του, προκαλώντας σοβαρές φθορές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για βιασμό, τραυματισμό και ρίψη σε θάλασσα – 2 συλλήψεις

Άνδρας από το Πακιστάν κατήγγειλε ότι ομοεθνείς του τον βίασαν, τραυμάτισαν και τον έριξαν στη θάλασσα του Θερμαϊκού. Συνελήφθησαν δύο άτομα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων δραστών συνεχίζονται.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες: Έκλεψαν ηλικιωμένη παριστάνοντας τους αστυνομικούς

Στις Σέρρες, δύο 70χρονοι συνελήφθησαν για απάτη σε βάρος ηλικιωμένης. Προσποιούμενοι αστυνομικούς, της απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα αξίας άνω των 9.000 ευρώ. Εμπλέκονται και σε άλλες δύο παρόμοιες απάτες.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Σύλληψη δύο αλλοδαπών για σωματικές βλάβες και παραβάσεις όπλων

Δύο αλλοδαποί, 20 και 21 ετών, συνελήφθησαν στο Ηράκλειο για πρόκληση σωματικών βλαβών σε 27χρονο με ξύλα και σίδερο, καθώς και για παραβάσεις όπλων. Η επίθεση έγινε μαζί με ακόμα δύο ομοεθνείς τους, οι οποίοι διαφεύγουν.