ΓΔ: 2537.23 1.27% Τζίρος: 261.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Σφύρα δικαστηρίου

Κρήτη: Προφυλακίστηκε 54χρονος για κατ’ εξακολούθηση βιασμό των παιδιών του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε 54χρονος από χωριό της Μεσσαράς, κατηγορούμενος για κακοποίηση των δύο παιδιών του. Αρνήθηκε τις κατηγορίες· κατά την υπεράσπιση, εκκρεμούν εξετάσεις DNA. Η σύζυγος αφέθηκε ελεύθερη με όρους.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ένας 54χρονος από χωριό της Μεσσαράς, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τη 42χρονη σύζυγό του πριν από λίγες ημέρες. Το ζευγάρι αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για κακοποίηση και σεξουαλική, στην περίπτωση του 54χρονου,  εις βάρος των δύο παιδιών τους, μιας ανήλικης 15χρονης και μιας 24χρονης με μέτρια νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης, ο 54χρονος πατέρας, που κατηγορείται μεταξύ άλλων για βιασμό ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, αρνήθηκε όλες τις πράξεις που του αποδίδονται κατά την απολογία του.

Οι συνήγοροί του τόνισαν ότι η απόφαση για την προσωρινή του κράτηση βασίστηκε στο γεγονός ότι δεν υπήρχαν ακόμη τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA του παιδιού που γέννησε η 24χρονη κόρη και δόθηκε για υιοθεσία.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2026, μετά την απολογία της, η 42χρονη σύζυγος αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ενώ και εκείνη αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΔΙΕΘΝΗ

Μονακό: Ουκρανή καταζητείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με παγιδευμένο δέμα

Η Ιντερπόλ εξέδωσε ερυθρά αγγελία για την Αναστασία Μπερεζόφσκα, 39 ετών, που καταζητείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας Ουκρανού επιχειρηματία με εκρηκτικό στο Μονακό. Εντοπίστηκε στη Γερμανία, σύμφωνα με δικαστικές πηγές.
Γιατρός με στηθοσκόπιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εγκαυμάτων Παπανικολάου η Αφροδίτη Νέστορα

Η Αφροδίτη Νέστορα, πολιτεύτρια της ΝΔ, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Παπανικολάου μετά από τραυματισμό στα χέρια και πόδια. Εκτιμάται ότι θα πάρει εξιτήριο την επόμενη εβδομάδα.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για τις εμπρηστικές επιθέσεις

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται σύσκεψη με τον υπουργός Προτασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη και στελέχη Αντιτρομοκρατικής για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια στελεχών της ΝΔ και τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα. Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά.
Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Εντοπισμός διεθνούς κυκλώματος κακοποίησης, οκτώ συλλήψεις

Οκτώ συλλήψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για διεθνές δίκτυο ανδρών που νάρκωναν και κακοποιούσαν σεξουαλικά γυναίκες. Η υπόθεση θυμίζει εκείνη της Ζιζέλ Πελικό στη Γαλλία. Παρόμοια κρούσματα εντοπίζονται σε Ευρώπη, Γερμανία και Ολλανδία.
Σφυρί δικαιοσύνης Ευρώπη
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Τέσσερα χρόνια φυλάκιση σε δύο εφήβους για διπλό βιασμό

Δύο Βρετανοί έφηβοι καταδικάστηκαν σε τετράχρονη φυλάκιση από το Εφετείο του Λονδίνου για βιασμό, μετά από κατακραυγή για την αρχικά επιεική ποινή. Τα θύματα ήταν δύο κορίτσια 15 και 14 ετών, ενώ οι επιθέσεις έγιναν με απειλή μαχαιριού.