ΓΔ: 1436.39 1.13% Τζίρος: 32.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:14:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ανοίγουν αύριο οι αθλητικοί χώροι του δήμου Αθηναίων - Ποιοι θα έχουν πρόσβαση

Ο ΟΠΑΝΔΑ, έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής, αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων, σύμφωνα με την ΚΥΑ και τις οδηγίες της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής της Γ.Γ.Α..

Στην επαναλειτουργία όλων των ανοικτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και των κολυμβητηρίων, από αύριο Τρίτη 19 του μηνός, προχωρά ο δήμος Αθηναίων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου, η επαναλειτουργία αφορά μόνο τα αθλητικά σωματεία με ηλικίες αθλουμένων άνω των 13 ετών (δεν επιτρέπεται για δημότες) και τους υποψηφίους των πανελλήνιων εξετάσεων ΣΕΦΑΑ (ΤΕΦΑΑ) και παραγωγικών σχολών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Επίσης, επιτρέπεται η χρήση των κολυμβητηρίων για θεραπευτική άσκηση από άτομα με αναπηρίες, καθώς και από τους συνοδούς τους, εφόσον απαιτείται κατά περίπτωση η παρουσία συνοδού.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής, αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων, σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση και τις οδηγίες της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής της Γ.Γ.Α..

Συγκεκριμένα επαναλειτουργούν τα τέσσερα δημοτικά κολυμβητήρια (στο Σεράφειο, στο Γουδή, στην Κολοκυνθού και στην Γκράβα) και όλες οι ανοικτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις (μπάσκετ, βόλεϊ, γήπεδα ποδοσφαίρου 5x5 και 11x11)

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

police-astynomia-nea-smyrni
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 400 προσαγωγές για την δολοφονία του Γ. Λυγγερίδη

«Προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από 158 μέλη, τα οποία, τουλάχιστον από το 2019, τελούσαν κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις» είπε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς θα ανοίξουν τα γήπεδα από τις 13 Φεβρουαρίου, από 6/3 με κάμερες

Υπάρχει μία νέα Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, η οποία θα επιβάλει δρακόντειες κυρώσεις με κατ' εξοχήν κύρωση το κλείσιμο των γηπέδων από φιλάθλους αν πέσει επικίνδυνο αντικείμενο στο γήπεδο.
panathinaikos_gipedo
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για καταπολέμηση της βίας σε αγώνες

Υλοποιείται η αναγνώριση και λειτουργία μίας Λέσχης Οργανωμένων Οπαδών ανά έμβλημα ομάδας, όπως ακριβώς την εξήγγειλε ο πρωθυπουργός όπως και η εγκατάσταση ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου (κάμερες) υψηλής ευκρίνειας σε κάθε περιοχή του γηπέδου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Pulse: Το 47% βλέπει θετικά την δημιουργία μη κρατικών πανεπιστημίων

Δεύτερο κόμμα κατατάσσεται το ΠΑΣΟΚ στη δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του Σκάι, ενώ παράλληλα, καταγράφεται και νέα υποχώρηση των δημοσκοπικών ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με τη μέτρηση του Νοεμβρίου.