ΓΔ: 2307.97 0.35% Τζίρος: 33.32 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:23:00
Εργοστάσιο Βιολάντα
Κτίριο της γνωστής εταιρείας μπισκότων Βιολάντα, σε βιομηχανική περιοχή στα Τρίκαλα.

ΒΙΟΛΑΝΤΑ: «Βαθιά θλίψη» για το δυστύχημα στο εργοστάσιο στα Τρίκαλα

Η ΒΙΟΛΑΝΤΑ δηλώνει συγκλονισμένη από το τραγικό δυστύχημα στο εργοστάσιό της στα Τρίκαλα και τονίζει ότι προτεραιότητά της είναι η στήριξη των οικογενειών των θυμάτων.

Η εταιρεία ΒΙΟΛΑΝΤΑ εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στο εργοστάσιό της στα Τρίκαλα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η διοίκηση της εταιρείας δηλώνει συγκλονισμένη από το συμβάν και τονίζει πως κύρια προτεραιότητά της είναι να στηρίξει με σεβασμό τις οικογένειες των θυμάτων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σμήνος μη επανδρωμένων αεροσκαφών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρίκαλα: Drones προστατεύουν τον Ασπροπόταμο από φωτιές 24 ώρες

Εγκαταστάθηκε σύστημα επιτήρησης με drones στον Ασπροπόταμο, με πρωτοβουλία του Δήμου Μετεώρων και συνεργασία του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης, προσφέροντας 24ωρη προστασία από πυρκαγιές στη σημαντική αυτή ορεινή περιοχή.
Ελληνική Στατιστική Αρχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίκαλα: Όλο και περισσότερες γυναίκες γίνονται μητέρες μετά τα 40

Μετά το 1990, οι γεννήσεις στη χώρα μειώθηκαν κατά 30%. Ωστόσο, οι γεννήσεις από γυναίκες άνω των 40 ετών αυξήθηκαν σημαντικά, λόγω μετατόπισης τεκνοποίησης σε μεγαλύτερες ηλικίες και της εξάπλωσης των τεχνικών υποβοηθούμενης γονιμότητας.
Καύσωνας καλοκαίρι ήλιος
ΔΙΕΘΝΗ

Διεθνή μέτρα για προστασία εργαζομένων από ακραία καιρικά φαινόμενα

Στη Γενεύη, στο πλαίσιο του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας, για πρώτη φορά συμφωνήθηκαν τριμερή συμπεράσματα για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων και κλιματικής αλλαγής.
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πορτραίτο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίκαλα: 6 τόνοι βοήθειας και νέα γέφυρα στήριξης για τον Δήμο Μετεώρων

Έξι τόνοι τροφίμων παραδόθηκαν από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Μετεώρων, στηρίζοντας άνω των 350 οικογενειών μέσω του Οργανισμού «Αποστολή». Παρόντες στη δράση ήταν Εκπρόσωποι Εκκλησίας και Δήμου.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη δύο ατόμων για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών στις φυλακές Τρικάλων

Στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων απετράπη η εισαγωγή ναρκωτικών, όταν γυναίκα προσπάθησε να περάσει κάνναβη σε αλλοδαπό κρατούμενο, κρυμμένη σε παντόφλες. Εντοπίστηκε 83 γραμμάρια κάνναβης και έγιναν συλλήψεις.
Υπουργός σε συνάντηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μενδώνη: Στο επίκεντρο η προστασία και ανάδειξη της Αρχαίας Πέλιννας

Το υπουργείο Πολιτισμού, ολοκληρώνει εργασίες στερέωσης και αποκατάστασης των τειχών και πύργων της Αρχαίας Πέλιννας, ενός σημαντικού αρχαιολογικού χώρου της Θεσσαλίας, ενισχύοντας την προβολή, προστασία και ανάπτυξη της περιοχής.