ΓΔ: 2012.51 -2.09% Τζίρος: 251.31 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Άνθρωπος δένει αθλητικό παπούτσι
Φώτο: Shutterstock

Χωρίς αλλαγές η ΚΥΑ για την κατ΄ εξαίρεση χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων

Και για την επόμενη εβδομάδα επιτρέπεται η χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων και κολυμβητηρίων, κλειστών και ανοιχτών, καθώς και ναυταθλητικών εγκαταστάσεων, από αθλητές σωματείων, ΑΑΕ και ΤΑΑ ηλικίας 13 ετών και άνω.

Χωρίς διαφοροποιήσεις θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα (25-31 Μαΐου) η κατ΄ εξαίρεση λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων. Η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών προβλέπει τις ίδιες κατηγορίες αθλητών όπως και η αντίστοιχη της περασμένης εβδομάδας, καθώς και τους ίδιους περιορισμούς σε ό,τι αφορά τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα σε κάθε εγκατάσταση, ανάλογα με το είδος της.

Έτσι, και για την επόμενη εβδομάδα επιτρέπεται η χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων και κολυμβητηρίων, κλειστών και ανοιχτών, καθώς και ναυταθλητικών εγκαταστάσεων, από αθλητές σωματείων, ΑΑΕ και ΤΑΑ ηλικίας 13 ετών και άνω. Επιτρέπονται επίσης οι ομαδικές προπονήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων της Super League, καθώς και οι προπονήσεις των υποψηφίων για σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπου απαιτείται αθλητική δοκιμασία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

                         

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτίριο Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

1ο Βραβείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο UniverSIS ΑΠΘ και ΔΠΘ

Το ΑΠΘ και το ΔΠΘ βραβεύτηκαν με το 1ο Βραβείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το UniverSIS, σύστημα ηλεκτρονικής γραμματείας, στον τομέα "Παιδεία-Πολιτισμός-Αθλητισμός". Ο διαγωνισμός οργανώθηκε από τη ΓΓ Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Κυριάκος Μητσοτάκης Helexpo
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για το βιβλίο Τσίπρα: Δεν θα το διαβάσω, αλλά θα ενημερωθώ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε το νέο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει να το διαβάσει και εκφράζοντας επιφυλάξεις για πολιτικούς που επικεντρώνονται στην υστεροφημία τους.