ΓΔ: 2629.88 0.25% Τζίρος: 226.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα

Σύλληψη 35χρονου Βούλγαρου στις Σέρρες με πάνω από 6 κιλά ηρωίνης

Η αστυνομία συνέλαβε 35χρονο Βούλγαρο και κατέσχεσε πάνω από 6 κιλά ηρωίνης, αξίας άνω των 150.000 ευρώ. Τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε συσκευασίες και σε κρύπτη στο αυτοκίνητο.

Περισσότερα από 6 κιλά ηρωίνης, με εκτιμώμενη αξία που ξεπερνά τις 150.000 ευρώ, κατασχέθηκαν στην κατοχή 35χρονου υπηκόου Βουλγαρίας, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με στοιχεία της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σερρών, ο συλληφθείς φέρεται να αποτελεί μέλος οργανωμένου κυκλώματος που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή ναρκωτικών από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, με σκοπό τη διακίνησή τους στην εγχώρια αγορά.

Ο 35χρονος εισήλθε στη χώρα με Ι.Χ. αυτοκίνητο, περνώντας από τον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Μετά από αστυνομική παρακολούθηση, πραγματοποιήθηκε επέμβαση σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του εννέα συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 743 γραμμάρια ηρωίνης. Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Roxy», εντοπίστηκαν επιπλέον 26 συσκευασίες με 5,5 κιλά ηρωίνης.

Η μεγαλύτερη ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας ήταν επιμελώς κρυμμένη σε ειδική κρύπτη στο πάτωμα του συνοδηγού. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Σερρών, ενώ η αστυνομική έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυρκαγιά φλόγες φωτιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 40χρονου στην Τροιζήνα για εμπρησμό και άλλες 9 πυρκαγιές

Συνελήφθη 40χρονος στην Τροιζήνα για εμπρησμό δικύκλου που επεκτάθηκε σε δύο αυτοκίνητα τα ξημερώματα. Ομολόγησε την πράξη του και συνδέεται με άλλες εννέα υπό διερεύνηση πυρκαγιές από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο 2024.
Υπουργείο Εξωτερικών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΕΞ: Καταδίκη για τη δολοφονία Τάνους στη Συρία και αίτημα έρευνας

Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τη δολοφονία του Νάντερ Τάνους στη Συρία, ζητά άμεση διαλεύκανση και προσαγωγή των ενόχων, και τονίζει την ανάγκη για μέτρα προστασίας όλων των κοινοτήτων, ειδικά λόγω της θρησκευτικής σημασίας της ημέρας.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς: Σύλληψη δύο ατόμων για διάρρηξη διαμερίσματος

Δύο άνδρες, 47 και 32 ετών, συνελήφθησαν στον Πειραιά επ' αυτοφώρω από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν μετά από διάρρηξη διαμερίσματος. Κατηγορούνται για διακεκριμένη κλοπή και απείθεια.
Πυρκαγιά φλόγες φωτιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καβάλα: Σύλληψη 80χρονου για εμπρησμό σε ξερά χόρτα

Ένας 80χρονος συνελήφθη από την Πυροσβεστική Καβάλας ως ύποπτος για εμπρησμό από πρόθεση, αφού φέρεται να έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα στο Δίποταμο Νέστου. Η σύλληψη έγινε άμεσα μετά τη διερεύνηση του περιστατικού.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο μελών κυκλώματος διακίνησης μεταναστών

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη για παράνομη διακίνηση μεταναστών, καθώς κρατούσαν σε διαμέρισμα δύο αλλοδαπούς χωρίς έγγραφα, υπό την απειλή όπλου και αφαιρώντας τους τα κινητά. Οι μετανάστες κατάφεραν να διαφύγουν.
Κενή κορνίζα μουσείου
ΔΙΕΘΝΗ

Σικελία: Κλοπή τεσσάρων έργων του Αντονέλο ντα Μεσίνα από μουσείο

Τέσσερα ανεκτίμητα έργα του Αναγεννησιακού ζωγράφου Αντονέλο ντα Μεσίνα κλάπηκαν από μουσείο στη Μεσίνα. Μεταξύ αυτών, τρία τμήματα του Πολύπτυχου του Αγίου Γρηγορίου. Το περιστατικό προκάλεσε ανησυχία στις αρχές.