ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Βροχερός ο καιρός σήμερα με μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Βροχές αναμένονται σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλονίκη το θερμόμετρο θα δείξει από 14 έως 21 βαθμούς.

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα Τετάρτη, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση. Βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ προβλέπονται στα πελάγη.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές βροχές έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ με μικρή ενίσχυση το μεσημέρι, ενώ θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές βροχές από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες έως δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τετάρτη, σύμφωνα με την υπηρεσία Meteo του Αστεροσκοπείου Αθηνών, βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε όλη τη χώρα ενώ υπάρχει πιθανότητα χαλαζόπτωσης κυρίως για τις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές. Προς το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βόρεια και βορειοδυτικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 9 έως 22, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 11 έως 22, στα νότια ηπειρωτικά από 12 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 22, στα Δωδεκάνησα από 16 έως 23, στην Κρήτη από 11 έως 24 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 14 έως 21 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεφώσεις, ασθενείς βροχές και αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης

Λασποβροχές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις στα δυτικά. Νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Άνοδος της θερμοκρασίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες μέρες

Τα έντονα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, γρήγορα θα επεκταθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο και αργότερα στα Δωδεκάνησα.