ΓΔ: 1390.25 -0.88% Τζίρος: 130.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 DATA
Φώτο: Shutterstock

Ποιες δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 3/10

Αργία για τις περισσότερες δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου για τη γιορτή του πολιούχου της πόλης Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτη.

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και όλες οι υπηρεσίες κοινωνικής σημασίας του δήμου Αθηναίων, μεθαύριο Πέμπτη 3 του μηνός , παρά την αργία για τη γιορτή του πολιούχου της Αθήνας Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη.

Αντίθετα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου , εκείνη την ημέρα δεν θα λειτουργήσουν για την εξυπηρέτηση του κοινού οι διοικητικές, οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες του .

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση του έργου καταπολέμησης κουνουπιών στην ΕΕ

Όπως επισημαίνουν οι συνδιοργωτές του σεμιναρίου «μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, οι επόπτες δημόσιας υγείας συνέβαλαν σημαντικά στην εκρίζωση της ελονοσίας από την Ελλάδα».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: Κανένας δεν θα επιλέγει να τεθεί σε καθεστώς προστασίας

«Η κυβέρνηση της ΝΔ έρχεται αντιμέτωπη με τις θεσμικές ατασθαλίες της και κακώς επιχαίρει και θριαμβολογεί, ενώ θα έπρεπε να απολογείται πολιτικά» ανέφερε ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κρήτη στα 10 καλύτερα μέρη της Ευρώπης για χειμερινές εμπειρίες

Στις υπόλοιπες θέσεις του καταλόγου του Lonely Planet βρίσκονται η Αλγκάρβε και η Μαδέιρα της Πορτογαλίας η Μάλτα, η Σικελία από Ιταλία, η Κύπρος, η Σεβίλλη, τα Κανάρια νησιά και οι Βαλεαρίδες νήσοι από Ισπανία και η παράκτια Τουρκία.