ΓΔ: 2630.79 0.45% Τζίρος: 60.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:18:40
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα

Κοζάνη: Σύλληψη δύο ανηλίκων για επίθεση σε ανήλικο

Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν στην Κοζάνη για επίθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών σε άλλον ανήλικο. Έρευνες γίνονται για ταυτοποίηση και τρίτου ατόμου, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στην Κοζάνη, συνελήφθησαν δύο ανήλικοι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης, με την κατηγορία πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος συνομηλίκου τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο ανήλικοι, μαζί με ένα ακόμη άτομο του οποίου τα στοιχεία αναζητούνται, προσέγγισαν τον παθόντα και τον χτύπησαν με γροθιές. Από την επίθεση, το θύμα υπέστη τραυματισμούς στο αριστερό μάτι, την πλάτη και τα χέρια του.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης, συνοδεία των γονέων του, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Ύστερα από έρευνες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα δύο από τα τρία εμπλεκόμενα άτομα. Παράλληλα, συνελήφθησαν και οι γονείς των ανηλίκων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβυος κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου στο ΔΠΔ της Χάγης

Ο Λίβυος Χαλίντ Μοχάμεντ Αλί ελ Χίσρι, κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου, μεταφέρθηκε από τη Γερμανία στη Χάγη για να δικαστεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Η δίκη του αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του 2026.
Σημαία της Κύπρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα Χανιά η 3η Σύνοδος του Ενιαίου Πολιτιστικού Δόγματος Κύπρου-Ελλάδας

Στην 3η Σύνοδο του ΕΠΟΔ στην Κρήτη, με επίκεντρο την κατεχόμενη Αμμόχωστο, τονίστηκε ότι παιδεία και πολιτισμός είναι θεμέλια δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, όπως αναφέρεται στη Διακήρυξη Κολυμπαρίου για το μέλλον του Ελληνισμού.
Άδειο δικαστήριο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή υπέρ της κατηγορίας καταθέτει ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Στα δικαστήρια βρέθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης για να καταθέσει στην υπόθεση των φερόμενων «στημένων αγώνων στο μπάσκετ», υποστηρίζοντας την κατηγορία, σχετικά με ισχυρισμούς για δωροδοκία διαιτητή το 2018 στον αγώνα Άρης-Φάρος.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο για ΜΚΟ που εκμεταλλευόταν εράνους

Έξι άτομα κατηγορούνται για απάτη, υπεξαίρεση, νομιμοποίηση εσόδων, χειραγώγηση αγώνων και σύσταση συμμορίας, σε υπόθεση εξαπάτησης δωρητών και υπεξαίρεσης χρημάτων από εράνους για άρρωστα παιδιά. Παραμένουν υπό κράτηση.
Iσχυρή έκρηξη και φλόγες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκρηξη στην Πλάκα: Σήμερα η απολογία των τριών κατηγορουμένων

Σήμερα απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για την τραγωδία στην Πλάκα, στους οποίους αποδίδονται βαρύτατες κατηγορίες. Πρόκειται για δύο Έλληνες και έναν υπήκοο Αλβανίας, που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Ανακριτή.