ΓΔ: 2630.79 0.45% Τζίρος: 60.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:18:40
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Αίγιο: Προθεσμία έλαβε ο 46χρονος που κατηγορείται για πυροβολισμό 4 ανηλίκων

Ο 46χρονος που κατηγορείται για τον τραυματισμό τεσσάρων ανηλίκων με όπλο στο Αίγιο, ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί στις 26 Φεβρουαρίου, ενώ κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια σημειώθηκε ένταση.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου ζήτησε και έλαβε σήμερα από τον ανακριτή Αιγίου ο 46χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε τρεις 16χρονους και έναν 15χρονο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου, στην οδό Φιλοποίμενος, στο Αίγιο.

Κατά την αποχώρηση του 46χρονου από τα δικαστήρια, υπό τη συνοδεία αστυνομικών, σημειώθηκε ένταση όταν συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να του επιτεθούν. Οι αστυνομικοί που τον μετέφεραν στο κτίριο της Ασφάλειας Αιγίου, όπου συνεχίζεται η κράτησή του, τον απομάκρυναν άμεσα από το σημείο, αποτρέποντας περαιτέρω επεισόδια.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβυος κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου στο ΔΠΔ της Χάγης

Ο Λίβυος Χαλίντ Μοχάμεντ Αλί ελ Χίσρι, κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου, μεταφέρθηκε από τη Γερμανία στη Χάγη για να δικαστεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Η δίκη του αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του 2026.
Σημαία της Κύπρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα Χανιά η 3η Σύνοδος του Ενιαίου Πολιτιστικού Δόγματος Κύπρου-Ελλάδας

Στην 3η Σύνοδο του ΕΠΟΔ στην Κρήτη, με επίκεντρο την κατεχόμενη Αμμόχωστο, τονίστηκε ότι παιδεία και πολιτισμός είναι θεμέλια δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, όπως αναφέρεται στη Διακήρυξη Κολυμπαρίου για το μέλλον του Ελληνισμού.
Άδειο δικαστήριο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή υπέρ της κατηγορίας καταθέτει ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Στα δικαστήρια βρέθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης για να καταθέσει στην υπόθεση των φερόμενων «στημένων αγώνων στο μπάσκετ», υποστηρίζοντας την κατηγορία, σχετικά με ισχυρισμούς για δωροδοκία διαιτητή το 2018 στον αγώνα Άρης-Φάρος.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο για ΜΚΟ που εκμεταλλευόταν εράνους

Έξι άτομα κατηγορούνται για απάτη, υπεξαίρεση, νομιμοποίηση εσόδων, χειραγώγηση αγώνων και σύσταση συμμορίας, σε υπόθεση εξαπάτησης δωρητών και υπεξαίρεσης χρημάτων από εράνους για άρρωστα παιδιά. Παραμένουν υπό κράτηση.
Iσχυρή έκρηξη και φλόγες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκρηξη στην Πλάκα: Σήμερα η απολογία των τριών κατηγορουμένων

Σήμερα απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για την τραγωδία στην Πλάκα, στους οποίους αποδίδονται βαρύτατες κατηγορίες. Πρόκειται για δύο Έλληνες και έναν υπήκοο Αλβανίας, που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Ανακριτή.