ΓΔ: 2670.78 0.31% Τζίρος: 451.79 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:19:38
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Φώτο: SOOC

Κολωνός: Νεκρή στο σπίτι της εντοπίστηκε έγκυος – Προσήχθη ο σύντροφος

Νεκρή βρέθηκε 31χρονη έγκυος στον Κολωνό, με τραύμα στο κεφάλι. Ο 38χρονος σύντροφός της προσήχθη. Ο ιατροδικαστής βρίσκει το τραύμα ασύμβατο με πτώση, ενώ υπήρχε κι ένας μώλωπας.

Μια 31χρονη έγκυος γυναίκα βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Φεβρουαρίου μέσα στο σπίτι της στην οδό Καλλικρατίδου στον Κολωνό, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα, που βρισκόταν στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έφερε τραύμα στο κεφάλι. Ο 38χρονος σύντροφός της προσήχθη από τις αρχές και εξετάζεται για τις συνθήκες του περιστατικού.

Αρχικά υπήρξαν αναφορές πως ο θάνατός της οφειλόταν σε πτώση από σκάλα. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο φέρεται να διαπίστωσε ότι το τραύμα στο κεφάλι δεν συνάδει με πτώση, καθώς εντοπίστηκε και μώλωπας στο σώμα της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη μέλους σπείρας στη Θεσσαλονίκη για απάτες σε ηλικιωμένες

Η Αστυνομία συνέλαβε αλλοδαπό ύποπτο ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για δύο απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα, με στόχο το παράνομο όφελος από τις πράξεις αυτές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε ανήλικοι διέρρηξαν ναό, γραφεία και οχήματα στην Ημαθία

Πέντε ανήλικοι, ηλικίας 15-17 ετών, φέρονται να διέπραξαν 7 κλοπές και διαρρήξεις τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο στην Ημαθία, αφαιρώντας συνολικά 1.670 ευρώ και αντικείμενα αξίας 400 ευρώ από διάφορες περιοχές.
Ταραχές στο Παρίσι
ΔΙΕΘΝΗ

Νέες διαδηλώσεις και απεργίες αύριο στη Γαλλία

Νέο κύμα διαδηλώσεων και απεργιών αναμένεται αύριο στη Γαλλία με συμμετοχή έως 700.000 ατόμων και ισχυρή αστυνομική παρουσία. Συνδικάτα καταγγέλλουν αυταρχισμό των αρχών, ενώ οι κινητοποιήσεις θα επηρεάσουν κυρίως παιδεία και μεταφορές.
Πορτογαλική Βουλή κτήριο
ΔΙΕΘΝΗ

Ακτιβιστές στήνουν σκηνές για το δικαίωμα στη στέγη σε Λισαβόνα και Πόρτο

Δεκάδες ακτιβιστές για το δικαίωμα στη στέγη διανυκτέρευσαν σε σκηνές στο κέντρο Λισαβόνας και Πόρτο, παρά τις επανειλημμένες απομακρύνσεις από την αστυνομία. Στήθηκαν περίπου 60 σκηνές στη Λισαβόνα και 30 στο Πόρτο.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταδίωξη με εμβολισμό περιπολικού και πυροβολισμούς στην Ασπροβάλτα

Καταδίωξη με εμβολισμό περιπολικού και πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Ασπροβάλτα. Δύο νεαροί, 19 και 23 ετών, συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται ο 31χρονος συνεργός τους. Το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη και επέμβαση αστυνομικών.
Λιμάνι Πειραιά πλοία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύρος: Αρνητικοί οι έλεγχοι για βόμβα στο «Crown Iris»

Δεν εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο κρουαζιερόπλοιο «Crown Iris» στη Σύρο, έπειτα από έρευνα της ΜΥΑ μετά από καταγγελία. Οι επιβάτες επέστρεψαν στο πλοίο αφού ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι ασφαλείας.