ΓΔ: 2469.54 0.40% Τζίρος: 141.44 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:40:39
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 35χρονο για ασέλγεια σε 5χρονη

Σε βάρος του 35χρονου που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελία για ασέλγεια σε 5χρονη ανιψιά του, ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη. Παραπέμφθηκε για βιασμό ανηλίκου, ενώ εξετάζεται η αντιληπτική του ικανότητα.

Κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε σε 35χρονο που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από καταγγελία για ασελγείς πράξεις εις βάρος της 5χρονης ανιψιάς του. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί ενώπιον του 2ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης για την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος διέμενε στο ίδιο διαμέρισμα με τους γονείς της ανήλικης. Τις φερόμενες πράξεις αντιλήφθηκε ο ανήλικος αδελφός της 5χρονης, ο οποίος ενημέρωσε τους γονείς, οδηγώντας στην άμεση καταγγελία στις Αρχές.

Κατά τη δικογραφία, οι πράξεις που αποδίδονται στον κατηγορούμενο περιγράφονται ως «θωπείες». Οι αρμόδιες Αρχές εξετάζουν εάν ο 35χρονος διαθέτει πλήρη αντιληπτική ικανότητα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κατηγορίες σε τρία άτομα για σεξουαλικά εγκλήματα

Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε υποθέσεις βιασμού, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων στην Καλαμαριά. Κατηγορούνται δύο Έλληνες, 20 και 42 ετών, και ένας 41χρονος αλλοδαπός, με αφορμή περιστατικά σε βάρος ανήλικου.
Περιπολικό ΕΛΑΣ κοντά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερις συλλήψεις για διακίνηση υλικού παιδικής κακοποίησης

Σε αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, δύο εκ των οποίων ανήλικοι, για διακίνηση υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων online. Επιπλέον, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τριών ατόμων.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατηγορία για ανθρωποκτονία σε 38χρονο για τον θάνατο 67χρονου στον Εύοσμο

Σε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κατοχή ναρκωτικών οδηγήθηκε ο 38χρονος για τον θάνατο 67χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως προσπάθησε να βοηθήσει το θύμα. Παραμένει υπό κράτηση.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή ο 30χρονος για τη δολοφονία του πατέρα του στο Τριάδι

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος για τη δολοφονία του πατέρα του στο Τριάδι Θεσσαλονίκης, έχοντας ομολογήσει την πράξη. Βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά, ενώ το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζημία άνω των 4,5 εκατ. ευρώ από κύκλωμα επιδοτήσεων

Ζημιά άνω των 4,5 εκατ. ευρώ υπέστησαν ΕΕ και Ελληνικό Δημόσιο από εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε τον ΟΠΕΚΕΠΕ με ψευδείς δηλώσεις αγροτικών επιδοτήσεων στη Βόρεια Ελλάδα. Συνελήφθησαν 17 άτομα, ενώ συνολικά κατηγορούνται 334.