ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Τιτάν

Χίλια φυτά δώρο από την ΤΙΤΑΝ στο «Γ. Παπανικολάου» ως ευχαριστώ

Η δράση της εταιρείας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ανθεστήρια» που υλοποιεί για πάνω από 10 χρόνια, έχοντας προσφέρει 40.000 φυτά.

Συνολικά 1000 φυτά παρέδωσαν οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση της εταιρείας ΤΙΤΑΝ στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" ως ένα μικρό δώρο στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του αλλά και, ως «ένα ευχαριστώ για την καθημερινή μάχη που δίνουν για τη ζωή όλων. Η προσφορά στο νοσοκομείο έγινε με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου).

Πρόκειται για μια δράση με ιδιαίτερο χαρακτήρα λόγω των συνθηκών που ανέτρεψαν την καθημερινότητα του Νοσοκομείου και ανασχεδίασε τη λειτουργία του για να διαχειριστεί την πανδημία που προκάλεσε ο κορονοϊός Sars-Cov-2.

Η δράση της εταιρείας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ανθεστήρια» που υλοποιεί το εργοστάσιο για περισσότερα από 10 χρόνια, έχοντας προσφέρει 40.000 φυτά σε μαθητές και κατοίκους της περιοχής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γονιμότητα επηρεάζεται από την κλιματική αλλαγή σύμφωνα με έρευνα

Η καθηγήτρια Μαιευτικής- Γυναικολογίας ΕΚΠΑ Σοφία Καλανταρίδου παρουσίασε τα αποτελέσματα μελετών για την μείωση της γυναικείας γονιμότητας, εξαιτίας τής περιβαλλοντική ρύπανσης και της κλιματικής αλλαγής.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερρίκος Ντυνάν: Μη επεμβατική τεχνική φίστουλας για νεφροπαθείς

«Αυτή η μη χειρουργική διαδικασία προσφέρει πλεονεκτήματα, όπως μικρότερο χρόνο ανάρρωσης, λιγότερο πόνο και μικρότερο κίνδυνο επιπλοκών σε σύγκριση με τις παραδοσιακές χειρουργικές μεθόδους» τόνισε ο Αλέξανδρος Μάλλιος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ανταλλαγή δεδομένων Υγείας εντός της ΕΕ

Με τον Eυρωπαϊκό Xώρο Δεδομένων Υγείας οι πολίτες θα έχουν ταχύτερη και ευκολότερη πρόσβαση σε ηλεκτρονικά δεδομένα υγείας, ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται στη χώρα καταγωγής τους ή σε άλλο κράτος μέλος.