ΓΔ: 2373.21 -0.52% Τζίρος: 231.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Συνάντηση πλήθους σε αίθουσα
Πλήθος πολιτών συγκεντρωμένο σε αίθουσα για εκδήλωση ή συνέλευση.

Λάρισα: Εισαγγελική πρόταση για συνέχιση της δίκης των Τεμπών

Η εισαγγελέας ζήτησε να συνεχιστεί η δίκη για το δυστύχημα στα Τέμπη, με τους συνηγόρους της κατηγορίας να διαμαρτύρονται για θέματα ασφαλούς διεξαγωγής. Η πρόεδρος τόνισε την ανάγκη νομιμοποίησης των συνηγόρων.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε τη συνέχιση της δίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη, σηματοδοτώντας την πρόοδο της διαδικασίας που συγκεντρώνει έντονο δημόσιο ενδιαφέρον.

Οι συνήγοροι προς υποστήριξη της κατηγορίας εξέφρασαν αντιρρήσεις, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν ζητήματα που αφορούν την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή της δίκης.

Απαντώντας, η πρόεδρος του δικαστηρίου τόνισε ότι η διαδικασία πρέπει να συνεχιστεί, δίνοντας έμφαση στη νομιμοποίηση των συνηγόρων ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα η εκδίκαση της υπόθεσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταύρος Παπασταύρου ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπασταύρου: Ελλάδα και Κύπρος κλειδιά στη νέα ενεργειακή γεωγραφία

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Στ. Παπασταύρου, στο Global Energy Forum, τόνισε τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακού κόμβου και παρουσίασε τις νέες συνεργασίες με Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής ενεργειακής ασφάλειας.
Σταύρος Παπασταύρου ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Παπασταύρου: Κομβικός ρόλος Ελλάδας & Κύπρου στη νέα ενεργειακή εποχή

Ο Σταύρος Παπασταύρου τόνισε τον στρατηγικό ρόλο Ελλάδας και Κύπρου στην ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης, επισημαίνοντας τη σημασία των υποδομών, της διαφοροποίησης πηγών και των νέων τεχνολογιών στο Global Energy Forum.
Δίκη για τα Τέμπη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχειοθετήθηκε η έρευνα για την αίθουσα διεξαγωγής της δίκης των Τεμπών

Αρχειοθετήθηκε η προκαταρκτική εξέταση που αφορούσε την καταλληλότητα και ασφάλεια της αίθουσας όπου διεξάγεται η δίκη για το δυστύχημα στα Τέμπη, έπειτα από καταγγελίες συγγενών θυμάτων και σχετικού