ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Διανομή αντισηπτικών από την ACS στα Ειδικά Σχολεία της χώρας

Σε συνεργασία με την εταιρεία Παπουτσάνης, η ACS στηρίζει την εθνική προσπάθεια για την καταπολέμηση του κορονοϊού και εξασφαλίζει την διανομή υλικού σε όσους έχουν ανάγκη.

Η εταιρεία ACS συνεργάζεται με την Παπουτσάνης ΑΒΕΕ για τη διανομή δωρεάν αντισηπτικών στα Ειδικά Σχολεία όλης της χώρας, λόγω της επανέναρξης λειτουργίας τους. Η ACS κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχει εντείνει τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εξασφαλίζοντας σε συνεργασία με άλλους φορείς τη διανομή υλικού σε όσους έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, η ACS ανέλαβε από αρχές Μαΐου έως σήμερα να παραδώσει δωρεάν σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας 329 κιβώτια με αντισηπτικά, προκειμένου να παραδοθούν στα Ειδικά Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της χώρας.

«Για όλους εμάς στην ACS, η μάχη με τον κορονοϊό συνεχίζεται. Οι άνθρωποί μας εξακολουθούν να βρίσκονται στις επάλξεις καθημερινά προκειμένου να εξυπηρετήσουν την ελληνική κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο, στηρίζουμε τις ανάγκες της κοινωνίας στον τομέα εκπαίδευσης εν γένει, και ιδιαιτέρως των μαθητών Ειδικών Δημοτικών και Νηπιαγωγείων» δήλωσε σχετικά η αντιπρόεδρος της ACS, Έφη Κουτσουρέλη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ελληνικό ποδήλατο μαθητών που φορτίζει το κινητό μας

Το «Bikecology» του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας είναι ένα προϊόν που εκτός από την τροφοδότηση ηλεκτρικών συσκευών βάζει τους καταναλωτές στο πνεύμα της αθλητικής άσκησης αλλά και της ανακύκλωσης παλιών ποδηλάτων και λοιπών υλικών.
koronoios, Self Tests, Corona Virus, Coronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινάει η διάθεση self-test σε μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς

Με φόντο τις διακοπές του Πάσχα, οι μαθητές και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί θα προμηθευτούν τρία self test από τα φαρμακεία για να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου από 4 έως 15 Απριλίου. Πότε θα πρέπει να κάνουν τα test μαθητές και εκπαιδευτικοί.
Nosokomeio, Meth, Ygeia, Koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόβοι για αύξηση των διασωληνωμένων μετά το άνοιγμα των σχολείων

Την ανάγκη εμβολιασμού των ενηλικών πριν την επανέναρξη της σχολικής χρονιάς επισημαίνουν οι επιστήμονες. Ανοικτό το ενδεχόμενο για επιστροφή της τηλεκπαίδευσης αν υπάρξουν συρροές κρουσμάτων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστρέφουν οι μαθητές στα Λύκεια με self tests και μέτρα προστασίας

Κανονικά προχωράνε οι προετοιμασίες σε όλες τις περιφέρειες για να υποδεχθούν τα σχολεία αύριο τους μαθητές. «Κενό» στη διαδικασία στα εσπερινά λύκεια όπου δεν έχει ανοίξει η διαδικασία των self test για τους ενήλικους μαθητές.