ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φώτο: ΑΠΕ

Επαναλειτουργία παιδότοπων στις 17 Ιουνίου 

Τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι εργαζόμενοι σε αυτές είναι ενταγμένοι στο αντίστοιχο πλέγμα μέτρων της κυβέρνησης και για τον μήνα Ιούνιο.

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου τίθεται, εκ νέου, σε λειτουργία και οι παιδότοποι, όπως διευκρινίζει το υπουργείο Ανάπτυξης με ανακοίνωσή του, ενώ θα ισχύουν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας. 

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοινώνει ότι οι παιδότοποι θα επαναλειτουργήσουν την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 μετά την απόφαση της Υγειονομικής Επιτροπής για την αντιμετώπιση του COVID-19 με τα  πρωτόκολλα ασφαλείας. 

Τέλος, σημειώνεται ότι τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι εργαζόμενοι σε αυτές είναι ενταγμένοι στο αντίστοιχο πλέγμα μέτρων της κυβέρνησης και για τον μήνα Ιούνιο (ΚΥΑ 2219 – 10/6/20)».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαφάτης: Επιδιώκουμε οικονομικά, γεωπολιτικά και αμυντικά ισχυρή Ελλάδα

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Στ. Καλαφάτης παρέστη στις εκδηλώσεις για τα 113 χρόνια από το ολοκαύτωμα του Δοξάτου, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, τονίζοντας τη σημασία της διατήρησης της ιστορικής μνήμης.
Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκινούν 13 Περιφερειακά Hubs Καινοτομίας με έμφαση στις νέες τεχνολογίες

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Σταύρος Καλαφάτης, δήλωσε ότι το υπουργείο προωθεί μια καινοτόμο, πράσινη και ψηφιακή οικονομία, εστιάζοντας στη σύνδεση με την αυτοδιοίκηση και ενισχύει hubs καινοτομίας στις περιφέρειες, με επίκεντρο νέες τεχνολογίες.
Τάκης Θεοδωρικάκος βουλή
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παρατείνεται έως 24 Ιουλίου η προθεσμία για τα τρία καθεστώτα του νόμου

Το υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε παράταση έως τις 24 Ιουλίου 2026 για την υποβολή επενδυτικών προτάσεων στα καθεστώτα «Μεγάλες Επενδύσεις», «Περιοχές Ειδικής Ενίσχυσης» και «Μεταποίηση».