ΓΔ: 2220.01 0.40% Τζίρος: 273.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:14:41
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας σε κεντρικό δρόμο.

Κρίσιμη η κατάσταση του Γιώργου Μυλωνάκη στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση του Γιώργου Μυλωνάκη, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» με εγκεφαλική αιμορραγία μετά από λιποθυμία στο Μαξίμου. Οι γιατροί εξετάζουν τις επόμενες ενέργειες.

Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του Γιώργου Μυλωνάκη, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», μετά από εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κατέρρευσε κατά τη διάρκεια πρωινής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στον «Ευαγγελισμό».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο και εξετάζουν το ενδεχόμενο αντιμετώπισης είτε μέσω χειρουργικής επέμβασης είτε φαρμακευτικά, ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασής του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδρίαση της Βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το Ταμείο Καινοτομίας και νέες θεραπείες

Με πλειοψηφία πέρασε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για το Ταμείο Καινοτομίας και νέες θεραπείες. Υπέρ ψήφισε η ΝΔ, κατά ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση και Νίκη, ενώ παρών δήλωσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Γιατρός με στηθοσκόπιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταθερή η παχυσαρκία σε ανεπτυγμένες χώρες, αυξάνεται στις αναπτυσσόμενες

Νέα μελέτη του Imperial College δείχνει ότι η αύξηση της παχυσαρκίας επιβραδύνεται στην Ελλάδα και στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες, αλλά συνεχίζεται στις φτωχότερες οικονομίες.
Ιατρός στο νοσοκομείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπέρταση στην Ελλάδα: Ένας στους τρεις πολίτες παραμένει αδιάγνωστος

Η υπέρταση, γνωστή ως «σιωπηλός δολοφόνος», απειλεί έναν στους τρεις Έλληνες, συχνά χωρίς συμπτώματα. Συνεχίζει να προκαλεί θανάτους παγκοσμίως. Το πρόγραμμα ΜΜΜ 2026 στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και την έγκαιρη διάγνωση.
Άδωνις Γεωργιάδης συνέντευξη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Κανένας φόβος για τον χανταϊό – Φτάνει ο επιβάτης τα ξημερώματα

Ο Έλληνας επιβάτης του MV Hondius, όπου εντοπίστηκαν κρούσματα χανταϊού, επιστρέφει αεροπορικώς στην Ελλάδα συνοδεία γιατρού και μεταφέρεται σε θάλαμο καραντίνας στο «Αττικόν». Δεν υπάρχει φόβος εξάπλωσης του ιού.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η φαρμακοβιομηχανία στηρίζει στρατηγική αυτονομία της χώρας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε από την Τρίπολη τη σημασία της εξαγωγικής φαρμακοβιομηχανίας για την οικονομία και τη στρατηγική αυτονομία της χώρας, υπογραμμίζοντας τη στήριξη της κυβέρνησης στον κλάδο.
Άδωνις Γεωργιάδης φόρουμ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Η φαρμακευτική δαπάνη στην Ελλάδα ευθυγραμμίζεται με την Ευρώπη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπίστηκε δυναμικά τη φαρμακευτική πολιτική της Ελλάδας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών, τονίζοντας τη συνταγογράφηση από γιατρούς και απορρίπτοντας μονομερείς ευθύνες για τη δημόσια δαπάνη.