ΓΔ: 2481.33 0.88% Τζίρος: 336.83 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Οκτώ συλλήψεις για τη ληστεία στην Κάτω Τιθορέα - Εντοπίστηκε οπλισμός

Στη σύλληψη οκτώ ατόμων, έξι ανδρών και δύο γυναικών, προχώρησε η αστυνομία για τη σημερινή ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στη Φθιώτιδα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν όπλα, χειροβομβίδες και άλλα πυρομαχικά.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από το απόγευμα οκτώ άτομα, έξι άνδρες και δύο γυναίκες, που φέρονται ως οι δράστες της ένοπλης ληστείας σε τράπεζα στην Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., και οι οκτώ έχουν προσαχθεί στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας του λεγόμενου «ελληνικού FBI». Εκεί εξετάζονται τόσο για τη σημερινή ληστεία όσο και για άλλες ένοπλες επιθέσεις που ενδέχεται να συνδέονται μεταξύ τους.

Κατά τις πρώτες έρευνες εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός. Συγκεκριμένα, κατά τη σύλληψή τους βρέθηκαν τέσσερις χειροβομβίδες, ένα καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο scorpion και τέσσερα πιστόλια. Επιπλέον, στα σπίτια τους εντοπίστηκαν γεμιστήρες, πυροκροτητές και πλήθος φυσιγγίων.

Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ..

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαφάτης: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται από εμπρηστικές επιθέσεις

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Σταύρος Καλαφάτης, καταδικάζει τις εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, δηλώνοντας πως η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται και πως η κοινωνία αντιστέκεται στην ανομία και στον εκφοβισμό.
Σημαία Νέας Δημοκρατίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιωακείμοβιτς: Δεν μας τρομοκρατούν οι εμπρηστικές επιθέσεις

Ο πρόεδρος της Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης Ζ. Ιωακείμοβιτς δήλωσε πως οι επιθέσεις «θρασύδειλων τραμπούκων» δεν τους εκφοβίζουν, αλλά τους ενώνουν και ενισχύουν τον αγώνα τους, μετά την εμπρηστική επίθεση στην οικία του.
Σημαία Νιγηρίας κυματίζει
ΔΙΕΘΝΗ

Απαγωγή 37 μαθητών σε σχολείο της Μπόρνο μετά από επίθεση τζιχαντιστών

Άγνωστη παραμένει η τύχη 37 μαθητών που απήχθησαν από τζιχαντιστές σε σχολείο της Λάσα, Νιγηρία, ενώ έδιναν εξετάσεις. Οι δράστες σκότωσαν τρεις ανθρώπους. Η περιοχή πλήττεται από τζιχαντιστική βία εδώ και χρόνια.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: 31χρονος συνελήφθη με κοκαΐνη, ροζ κοκαΐνη και κάνναβη

Στη Μύκονο συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και παράνομη διαμονή. Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη, χρήματα και κινητά, ενώ οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κατηγορίες σε τρία άτομα για σεξουαλικά εγκλήματα

Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε υποθέσεις βιασμού, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων στην Καλαμαριά. Κατηγορούνται δύο Έλληνες, 20 και 42 ετών, και ένας 41χρονος αλλοδαπός, με αφορμή περιστατικά σε βάρος ανήλικου.
Σημαία Νιγηρίας κυματίζει
ΔΙΕΘΝΗ

Ένοπλη επίθεση σε σχολείο στη Νιγηρία με άγνωστο αριθμό απαχθέντων

Ένοπλοι εισέβαλαν σε σχολείο στη Λάσα, βορειοανατολική Νιγηρία, και απήγαγαν μαθητές που έδιναν εξετάσεις, σύμφωνα με την αστυνομία. Η περιοχή πλήττεται από ισλαμιστικές ομάδες και συμμορίες που ζητούν λύτρα για ομήρους.