ΓΔ: 2609.4 -0.53% Τζίρος: 81.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:42:41
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα

Σύλληψη 45χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα για βιασμό ανήλικης με ισόβια

Στον Άγιο Παντελεήμονα συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός, καταδικασμένος σε ισόβια για βιασμό ανήλικης τον Μάιο του 2023, με απειλή χαρτοκόπτη και βιντεοσκόπηση του περιστατικού. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σε στοχευμένη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στον Άγιο Παντελεήμονα, το απόγευμα της 8ης Μαΐου, συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή ισόβιας κάθειρξης για βιασμό ανήλικης.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., ο 45χρονος είχε καταδικαστεί για υπόθεση που σημειώθηκε τον Μάιο του 2023 στην Ομόνοια. Σύμφωνα με τα στοιχεία, είχε απειλήσει το θύμα με χαρτοκόπτη και είχε βιντεοσκοπήσει την εγκληματική πράξη.

Μετά τη σύλληψή του, ο 45χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς: Σύλληψη δύο ατόμων για διάρρηξη διαμερίσματος

Δύο άνδρες, 47 και 32 ετών, συνελήφθησαν στον Πειραιά επ' αυτοφώρω από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν μετά από διάρρηξη διαμερίσματος. Κατηγορούνται για διακεκριμένη κλοπή και απείθεια.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο μελών κυκλώματος διακίνησης μεταναστών

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη για παράνομη διακίνηση μεταναστών, καθώς κρατούσαν σε διαμέρισμα δύο αλλοδαπούς χωρίς έγγραφα, υπό την απειλή όπλου και αφαιρώντας τους τα κινητά. Οι μετανάστες κατάφεραν να διαφύγουν.
Χειροπέδες σε χαρτονομίσματα ευρώ
ΔΙΕΘΝΗ

Έκδοση δύο κατηγορούμενων για ναρκωτικά από Κόστα Ρίκα στις ΗΠΑ

Η Κόστα Ρίκα εξέδωσε στις ΗΠΑ δύο φερόμενα μέλη της Clan del Golfo, μεταξύ των οποίων τον «σημαντικότερο» διακινητή ναρκωτικών στη χώρα. Οι δύο άνδρες θα οδηγηθούν σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Νέα Υόρκη.
Κελί φυλακής
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Τρεις θανατοποινίτες εκτελέστηκαν μέσα σε 24 ώρες

Δύο θανατοποινίτες εκτελέστηκαν σε Τενεσί και Οκλαχόμα, ενώ επίκειται και τρίτη εκτέλεση, για πρώτη φορά έπειτα από 16 χρόνια στις ΗΠΑ. Οι εκτελέσεις έγιναν με θανατηφόρο ένεση σύμφωνα με το Κέντρο Πληροφοριών για τη Θανατική Ποινή.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Σύλληψη 32χρονου αλλοδαπού για διαρρήξεις

Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός στον Δήμο Κισσάμου, Χανίων, για πέντε κλοπές από επιχειρήσεις με τη μέθοδο απασχόλησης. Στην κατοχή του βρέθηκαν κλοπιμαία που επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες. Προανάκριση διενεργεί η αστυνομία.
Marfin επέτειος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπρησμός Marfin: Προθεσμία για απολογία έλαβε η 46χρονη

Η 46χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση της Marfin οδηγήθηκε στον ανακριτή με αυστηρά μέτρα ασφαλείας, έλαβε προθεσμία για απολογία στις 11 Αυγούστου, ενώ αλληλέγγυοι φώναξαν συνθήματα υπέρ της έξω από τα δικαστήρια.