ΓΔ: 2421.69 1.06% Τζίρος: 313.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
Φώτο: Shutterstock

Εντοπισμός φορτηγού με αναβολικά αξίας έως 160.000 ευρώ στην Κομοτηνή

Στη Ροδόπη, η αστυνομία εντόπισε φορτηγό με αναβολικά αξίας 100-160 χιλ. ευρώ και συνέλαβε αλλοδαπό διακινητή. Κατασχέθηκαν 19.050 δισκία, 1.941 φιαλίδια και 1.740 ευρώ. Οδηγείται στον εισαγγελέα, την υπόθεση ερευνά η Κομοτηνή.

Επιχείρηση της Αστυνομίας στη Ροδόπη αποκάλυψε κρύπτες φορτηγού που περιείχαν μεγάλη ποσότητα αναβολικών, συνολικής εκτιμώμενης αξίας από 100 έως 160 χιλιάδες ευρώ. Η έρευνα οδήγησε στη σύλληψη αλλοδαπού, ο οποίος φέρεται να είχε ενεργό ρόλο στη διακίνησή τους.

Η αστυνομική δράση πραγματοποιήθηκε ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με παράνομη μεταφορά σκευασμάτων από την Ελλάδα προς τη Βουλγαρία. 

Κατά τον έλεγχο στο φορτηγό που οδηγούσε ο συλληφθείς, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα 19.050 δισκία και 1.941 ενέσιμα φιαλίδια αναβολικών ουσιών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, οι αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του οχήματος και χρηματικού ποσού ύψους 1.740 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του οδηγού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Τουρκίας
ΔΙΕΘΝΗ

Κατάσχεση άνω του ενός τόνου ναρκωτικών από τα τουρκικά τελωνεία στα σύνορα

Οι τουρκικές αρχές κατάσχεσαν πάνω από έναν τόνο ναρκωτικών, κυρίως μεθαμφεταμίνη, ηρωίνη και όπιο, κρυμμένα σε νταλίκα στα Ύψαλα στα σύνορα με Ελλάδα. Η αξία τους ξεπερνά τα 55 εκατ. ευρώ. Το όχημα προερχόταν από το Ιράν.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: 13χρονη εξαπατήθηκε και έδωσε κοσμήματα σε ψεύτικο ασφαλιστή

Μία 13χρονη στη Χαλκιδική έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης, όταν άγνωστος την έπεισε να δώσει κοσμήματα αξίας 5.500 ευρώ, προσποιούμενος εκπρόσωπο ασφαλιστικής εταιρείας και εκμεταλλευόμενος την απουσία των γον
σημαία του Μεξικού
ΔΙΕΘΝΗ

Μεξικό: Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος στη Βερακρούς παρά την προστασία

Ο δημοσιογράφος Λουίς Άνχελ Λόπες Βαλδές, που εργαζόταν στη Βέρακρους και είχε δεχτεί απειλές, δολοφονήθηκε στην Πόσα Ρίκα τα ξημερώματα της Πέμπτης ενώ προστατευόταν από τις αρχές, ανακοίνωσε η εφημερίδα Vanguardia.
Σημαία της Σουηδίας
ΔΙΕΘΝΗ

Η Σουηδία αποσύρει το σχέδιο μείωσης του ορίου ποινικής ευθύνης στα 13 έτη

Η σουηδική κυβέρνηση αποσύρει το σχέδιο για μείωση του ορίου ποινικής ευθύνης στα 13 έτη, λόγω έλλειψης στήριξης στη βουλή, και εξετάζει νέο όριο στα 14 έτη, ανέφερε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γκούναρ Στρέμερ.
Σκιά όπλου Κολομβίας
ΔΙΕΘΝΗ

Κολομβία: Σύλληψη πληρωμένου δολοφόνου για φόνο δημοσιογράφου

Συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Κριστιάν Ερέρα στην Κολομβία. Ο Ερέρα, μέλος του FLIP, δολοφονήθηκε στην Κούκουτα ενώ είχε δεχτεί απειλές παρά την κυβερνητική προστασία που του είχε παρασχεθεί.
Εμανουέλ Μακρόν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Μακρόν: Κλονισμένη η εμπιστοσύνη στους θεσμούς μετά την υπόθεση Λιανά

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, παραδέχθηκε θέμα εμπιστοσύνης στους θεσμούς της Γαλλίας μετά τον τραγικό θάνατο της 11χρονης Λιανά και κάλεσε σε προσοχή απέναντι στη βιασύνη για νέα νομοθετικά μέτρα και στις φωνές δημαγωγίας.