ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη
Αστυνομικοί ερευνούν σημείο έκρηξης στη Θεσσαλονίκη σε κατοικημένη περιοχή.

Σύλληψη αλλοδαπού στη Θεσσαλονίκη με 4,8 κιλά κάνναβης σε σπίτι

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών, ύστερα από αστυνομική έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν 21 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 4,8 κιλών και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός αλλοδαπού άνδρα, στο πλαίσιο επιχείρησης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κιλκίς, ύστερα από έρευνα στην οικία του κατηγορούμενου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν σε αποθηκευτικό χώρο στην αυλή της οικίας 21 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 822 γραμμαρίων. Οι ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του άνδρα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Θεσσαλονίκης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί σχετικό βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη μέλους σπείρας στη Θεσσαλονίκη για απάτες σε ηλικιωμένες

Η Αστυνομία συνέλαβε αλλοδαπό ύποπτο ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για δύο απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα, με στόχο το παράνομο όφελος από τις πράξεις αυτές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε ανήλικοι διέρρηξαν ναό, γραφεία και οχήματα στην Ημαθία

Πέντε ανήλικοι, ηλικίας 15-17 ετών, φέρονται να διέπραξαν 7 κλοπές και διαρρήξεις τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο στην Ημαθία, αφαιρώντας συνολικά 1.670 ευρώ και αντικείμενα αξίας 400 ευρώ από διάφορες περιοχές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 36χρονου για τον θάνατο του πατέρα του στις Σέρρες

Συνελήφθη στις Σέρρες ο 36χρονος γιος του 68χρονου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την 1η Αυγούστου, έπειτα από ένταλμα σύλληψης. Ο 68χρονος δεν έφερε εξωτερικά τραύματα, ούτε υπήρχαν ίχνη διάρρηξης.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου σημειώθηκε τα ξημερώματα. Δύο άνδρες αφαίρεσαν με απειλή μαχαιριού 100 ευρώ και συνελήφθησαν λίγο αργότερα από την αστυνομία.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 38 προσαγωγές, ανάμεσά τους και ανήλικοι, από την ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 38 προσαγωγές, ανάμεσά τους και ανήλικοι, στη Θεσσαλονίκη, όταν εθνικιστικές ομάδες προσπάθησαν να προσεγγίσουν αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας, ώστε να αποτραπούν επεισόδια.