Φωτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός με υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός σήμερα με τη θερμοκρασία να κινείται από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με βόρειους ανέμους που θα φτάνουν στο Αιγαίο τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 18 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπεριο, τη δυτική Στερέα και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά. Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί19 έως 37 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά 38 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά. Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 19 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος και είναι σήμερα ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη τοπικά 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη. Βορείων διευθύνσεων οι άνεμοι στα 4 με 6 μποφόρ.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός σήμερα με τη θερμοκρασία να κινείται από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Αίθριος ο καιρός σήμερα και στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να φτάνει από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ οι άνεμοι. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίθριος ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα, με κατά τόπους νεφώσεις

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στην Αττική και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη Θεσσαλονίκη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 7 μποφόρ

Γενικά αίθριος καιρός, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά. Έως 33 βαθμούς Κελσίου σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίθριος καιρός, με βόρειους ανέμους 6 με 7 μποφόρ

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη. Οι βόρειοι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ.