ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Σύλληψη 35χρονου για δολοφονία και ακρωτηριασμό 24χρονου στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 35χρονος Πακιστανός για τη δολοφονία 24χρονου ομοεθνούς του, του οποίου η ακρωτηριασμένη σορός βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή Καλοχωρίου-Χαλάστρας το 2022. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Ένας 35χρονος Πακιστανός συνελήφθη από τις αρχές, κατηγορούμενος για συμμετοχή στη δολοφονία 24χρονου ομοεθνούς του, η σορός του οποίου είχε εντοπιστεί ακρωτηριασμένη τον Ιούνιο του 2022 στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλοχωρίου και Χαλάστρας, στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του συλληφθέντα είχε εκδοθεί ένταλμα από την ανακρίτρια που διερευνά την υπόθεση. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την εκτέλεση του εντάλματος και την περαιτέρω δικαστική διαδικασία.

Η σορός του 24χρονου είχε βρεθεί μισοβυθισμένη στη θάλασσα, χωρίς κεφάλι και κάτω άκρα, γεγονός που είχε δυσχεράνει την ταυτοποίηση και την πορεία των ερευνών. Η αναγνώριση του θύματος πραγματοποιήθηκε τελικά μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων και εξειδικευμένων εργαστηριακών αναλύσεων.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται συνολικά τέσσερα άτομα, όλα πακιστανικής καταγωγής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη μέλους σπείρας στη Θεσσαλονίκη για απάτες σε ηλικιωμένες

Η Αστυνομία συνέλαβε αλλοδαπό ύποπτο ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για δύο απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα, με στόχο το παράνομο όφελος από τις πράξεις αυτές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε ανήλικοι διέρρηξαν ναό, γραφεία και οχήματα στην Ημαθία

Πέντε ανήλικοι, ηλικίας 15-17 ετών, φέρονται να διέπραξαν 7 κλοπές και διαρρήξεις τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο στην Ημαθία, αφαιρώντας συνολικά 1.670 ευρώ και αντικείμενα αξίας 400 ευρώ από διάφορες περιοχές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 36χρονου για τον θάνατο του πατέρα του στις Σέρρες

Συνελήφθη στις Σέρρες ο 36χρονος γιος του 68χρονου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την 1η Αυγούστου, έπειτα από ένταλμα σύλληψης. Ο 68χρονος δεν έφερε εξωτερικά τραύματα, ούτε υπήρχαν ίχνη διάρρηξης.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου σημειώθηκε τα ξημερώματα. Δύο άνδρες αφαίρεσαν με απειλή μαχαιριού 100 ευρώ και συνελήφθησαν λίγο αργότερα από την αστυνομία.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 38 προσαγωγές, ανάμεσά τους και ανήλικοι, από την ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 38 προσαγωγές, ανάμεσά τους και ανήλικοι, στη Θεσσαλονίκη, όταν εθνικιστικές ομάδες προσπάθησαν να προσεγγίσουν αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας, ώστε να αποτραπούν επεισόδια.