ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός και υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα

Αίθριος ο καιρός θα είναι σήμερα στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται μεταξύ 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Γενικά αίθριος θα είναι και σήμερα ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 20 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 20 έως 37 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά 38 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά. Στα ορεινά της Θεσσαλίας θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 20 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στην Κρήτη η μέγιστη τοπικά 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία να φτάνει από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ οι άνεμοι.

Αίθριος ο καιρός θα είναι σήμερα στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται μεταξύ 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Βορείων διευθύνσεων οι άνεμοι θα πνέουν στα 3 με 5 μποφόρ.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Μεταβλητοί 3 και τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γονιμότητα επηρεάζεται από την κλιματική αλλαγή σύμφωνα με έρευνα

Η καθηγήτρια Μαιευτικής- Γυναικολογίας ΕΚΠΑ Σοφία Καλανταρίδου παρουσίασε τα αποτελέσματα μελετών για την μείωση της γυναικείας γονιμότητας, εξαιτίας τής περιβαλλοντική ρύπανσης και της κλιματικής αλλαγής.