ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός σήμερα με μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια. Τοπικοί όμβροι θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά από τις μεσημβρινές ώρες ενώ στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία, σποραδικές καταιγίδες.Το βράδυ στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στο Αιγαίο και μετά το μεσημέρι στο Βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός σήμερα θα είναι αίθριος όμως από τις προμεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και βαθμιαία στη Μακεδονία σποραδικές καταιγίδες, που από αργά το βράδυ θα ενταθούν. Μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ βόρειοι 4 με 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά και στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά μεμονωμένες καταιγίδες. Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο βόριο Ιόνιο από το μεσημέρι έως 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο, όμως από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά μεμονωμένες καταιγίδες. Μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βόρειοι 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία πό 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία πό 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα και τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, όμως από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα γύρω ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Μεταβλητοί 3 με 4 και από αργά το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες μέρες

Τα έντονα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, γρήγορα θα επεκταθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο και αργότερα στα Δωδεκάνησα.