ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Νέα προθεσμία για το «Τουρισμός για όλους» - Ξεπέρασαν τις 300.000 οι αιτήσεις

Από την Πέμπτη, 9 έως και το Σάββατο, 11 Ιουλίου, θα γίνονται δεκτές, ανεξαρτήτως του λήγοντος ψηφίου στον ΑΦΜ, όλες οι αιτήσεις των δικαιούχων.

Το Σάββατο, 11 Ιουλίου, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών «Τουρισμός για Όλους» του υπουργείου Τουρισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Από την Πέμπτη, 9 έως και το Σάββατο, 11 Ιουλίου, θα γίνονται δεκτές, ανεξαρτήτως του λήγοντος ψηφίου στον ΑΦΜ, όλες οι αιτήσεις των δικαιούχων.

Μέχρι στιγμής οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση έχουν ξεπεράσει τους 300.000, ενώ οι ωφελούμενοι από το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» συνολικά υπολογίζονται σε 1 εκατομμύριο άτομα έως τώρα.

Σημειώνεται πως σήμερα, Δευτέρα, 6 Ιουλίου, μπορούν να υποβάλουν αίτηση οι δικαιούχοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 4 ή 5. Αύριο, Τρίτη 7 Ιουλίου, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους οι δικαιούχοι με 6 ή 7 ως τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ. Την Τετάρτη 8 Ιουλίου, οι αιτήσεις ανοίγουν για τους δικαιούχους με ΑΦΜ σε 8 ή 9.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές ημερομηνίες αιτήσεων σχετικά με το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» του Υπουργείου Τουρισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

nisia-tourismos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο φουλ οι «μηχανές» της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας για το 2023

Ο ΕΟΤ ως ένας βασικός πυλώνας προβολής και επικοινωνίας του ελληνικού τουρισμού όχι μόνο δεν εφησυχάζει, από τα επιτεύγματα του 2022, αλλά βάζει από τώρα πλώρη για νέες καμπάνιες διαρκείας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σ. Ζαχαράκη: Αποδεικνύεται στην πράξη η δυναμική του Αθλητικού Τουρισμού

Με σύμμαχο τον καιρό, αλλά και τη δίψα των συμμετεχόντων για αθλητική δράση, η Ελλάδα από άκρη σε άκρη μετατρέπεται σε ένα μεγάλο στίβο αγωνισμάτων, που προσελκύει επισκέπτες από όλον τον κόσμο.
Evoia-Eyboia-
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει και πάλι η πλατφόρμα αιτήσεων για το North Evia-Samos Pass

Όπως ανέφερε ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, η δράση North Evia-Samos Pass έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί συνολικά 18.075 κάρτες, και παρατείνει την τουριστική περίοδο στις περιοχές αυτές.