ΓΔ: 2594.52 1.38% Τζίρος: 366.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:37
Ελληνική εφημερίδα περίπτερο
Φωτογραφία: Ελληνικές εφημερίδες. Credit: Alexandros Michailidis / SOOC

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Παρασκευή 26 Ιουνίου

Οι Πανελλαδικές, οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, η πολιτική επικαιρότητα και το επενδυτικό πλάνο της Aktor κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις και οι πρώτες εκτιμήσεις για την πορεία των βάσεων εισαγωγής κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων, καθώς τα στοιχεία των βαθμολογιών αναδεικνύουν σημαντικές μεταβολές σε αρκετά επιστημονικά πεδία. 

Την ίδια ώρα, η διεθνής επικαιρότητα και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο, μετά τις εξελίξεις γύρω από τη στάση του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στην Τουρκία και το ζήτημα των F-35. 

Παράλληλα, ξεχωρίζουν θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία των ανηλίκων, την πολιτική αντιπαράθεση, αλλά και την οικονομία, με αιχμή το νέο επενδυτικό σχέδιο του ομίλου Aktor ύψους 3 δισ. ευρώ.

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Πανωλεθρία σε Αρχαία, Ιστορία και Μαθηματικά"

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: " ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ της κυβέρνησης"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ασανσέρ οι βάσεις των ΑΕΙ"

ΕΣΤΙΑ: "Απρέπεια Μητσοτάκη σε Ξαρχάκο"

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ"

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Τα δώρα Τραμπ στην Άγκυρα"

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Στο δίλημμα "τα κέρδη ή οι ζωές μας" απαντάμε: Αγώνας με πιο δυνατό ΚΚΕ για την υγεία και τις ζωές των εργαζομένων!"

ΤA NEA: "ΑΕΙ: Οι βάσεις φέτος- ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ"

ΚONTRA: "ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΑ F-35!"

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Επενδυτικό άλμα του Aktor 3 δισ. με καύσιμο 1 δισ."

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λευκός Οίκος Ουάσινγκτον
ΔΙΕΘΝΗ

Η Κέιτι Ζακαράια νέα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με NYT

Η Κέιτι Ζακαράια θα είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, αντικαθιστώντας την Κάρολαϊν Λέβιτ που αποχωρεί τον Αύγουστο, σύμφωνα με τη New York Times. Δεν υπήρξε άμεσο σχόλιο από τον Λευκό Οίκο.
Τηλεοπτικός σταθμός στούντιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κιρμικίρογλου: Αλλαγές ΜΜΕ, κρατική στήριξη και παραπληροφόρηση

Ο Δημήτρης Κιρμικίρογλου παρουσίασε στρατηγική για ενίσχυση της ενημέρωσης, με νέα μέτρα για τον Τύπο, εκπαίδευση στα μέσα και έμφαση στην τεχνολογία. Χαμηλή παραμένει η εμπιστοσύνη στα ΜΜΕ, με τους πολίτες να προτιμούν τα social media.
Σημαία του Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Διαψεύδει ανάμειξη σε σχέδιο επίθεσης κατά βάσης στη Βρετανία

Η Τεχεράνη αρνείται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή σε σχέδιο επίθεσης κατά βρετανικής βάσης που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ, μετά από δημοσιεύματα για πιθανή ιρανική ευθύνη. Η ιρανική πρεσβεία απορρίπτει ως αβάσιμες τις σχετικές εικασίες.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Το CNN αποκλείστηκε από επίσημη μετακίνηση του Τραμπ στις ΗΠΑ

Το CNN αποκλείστηκε από την αποστολή δημοσιογράφων στη μετακίνηση του προέδρου Τραμπ στο Τενεσί, παρά την προγραμματισμένη συμμετοχή του στη δημοσιογραφική κάλυψη του Λευκού Οίκου, όπως αναφέρει το ίδιο το μέσο.