ΓΔ: 2447.25 -1.15% Τζίρος: 317.63 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Φώτο: SOOC

Συλλήψεις για παράνομη διακίνηση μεταναστών σε Έβρο και Καβάλα

Στην Καβάλα και την Ορεστιάδα συνελήφθησαν μια γυναίκα και ένας άνδρας για παράνομη διακίνηση μεταναστών και οδήγηση χωρίς δίπλωμα. Η γυναίκα μετέφερε επτά μετανάστες και είχε μικροποσότητα ηρωίνης στην κατοχή της.

Παράνομη διακίνηση μεταναστών αποκαλύφθηκε σε δύο ξεχωριστές επιχειρήσεις της αστυνομίας στην Καβάλα και την Ορεστιάδα, όπου συνελήφθησαν μία γυναίκα και ένας άνδρας που οδηγούσαν χωρίς άδεια οδήγησης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης–Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν μία γυναίκα η οποία εντοπίστηκε να μεταφέρει παράνομα επτά μετανάστες προς την ενδοχώρα με ΙΧΕ αυτοκίνητο.

Η γυναίκα δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Το όχημα και τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιήθηκαν κατασχέθηκαν από τις αρχές.

Παράλληλα, σε αγροτική περιοχή του Έβρου, αστυνομικοί των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας συνέλαβαν άνδρα οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος μετέφερε επίσης παράνομα επτά μετανάστες. Και σε αυτή την περίπτωση, ο συλληφθείς δεν είχε άδεια οδήγησης.

Οι δύο υπο

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο συλλήψεις για διακίνηση μεταναστών σε Καβάλα και Έβρο

Στη σύλληψη δύο διακινητών που μετέφεραν παράνομα συνολικά 13 μετανάστες στην Καβάλα και τον Έβρο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Οι διακινητές εντοπίστηκαν σε ξεχωριστά περιστατικά, οδηγώντας οχήματα με παράνομους επιβαίνοντες.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομοτηνή: Συνελήφθησαν δύο για διακίνηση μεταναστών

Συνελήφθησαν δύο διακινητές, ένας ημεδαπός στη Ροδόπη και ένας αλλοδαπός στον Έβρο, που μετέφεραν συνολικά 12 μετανάστες παράνομα στη χώρα. Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη διακίνηση μεταναστών.
Ελλάδα αστυνομικός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη σπείρας διαρρηκτών που παρίσταναν τεχνικούς σε σπίτια Αττικής

Η ΕΛ.ΑΣ. εξάρθρωσε συμμορία που, παριστάνοντας τεχνικούς με φωσφορίζοντα γιλέκα, διέπραττε διαρρήξεις σε σπίτια βόρειων και νότιων προαστίων της Αττικής. Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στη Βούλα και εξιχνιάστηκαν έξι κλοπές.
Βασίλης Κικίλιας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Μάχη κατά των ναρκωτικών για την προστασία της νεολαίας

Ο υπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Κικίλιας συνεχάρη μέσω X τα στελέχη του Λιμενικού Πειραιά για τις επιτυχίες στην καταπολέμηση ναρκωτικών, επισημαίνοντας τον επαγγελματισμό και τη συμβολή τους στην προστασία της κοινωνίας.