ΓΔ: 1497.18 -0.37% Τζίρος: 69.83 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:23:10 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Μέχρι τέλος Αυγούστου η απαγόρευση για τα πανηγύρια

«Δε θα υπάρξει γενικό lockdown, αλλά θα υπάρξουν τοπικά αν χρειαστεί», υπογράμμισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τονίζοντας ότι «δε θέλουμε να βάλουμε φρένο στον τουρισμό».

Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα πάρει παράταση το μέτρο της απαγόρευσης των πανηγυριών, σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Παπαθανάσης σημείωσε, αναφορικά με τους ελέγχους που γίνονται ότι, διεξάγονται από όλες τις Αρχές και τα αποτελέσματα ανακοινώνονται δύο φορές την εβδομάδα. Παράλληλα, τόνισε τη σημασία της ατομικής ευθύνης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορεί να είναι ένας αστυνομικός πίσω από κάθε πολίτη».

Μάλιστα, ερωτηθείς για νέα μέτρα, απάντησε πως δεν υπήρξε τέτοιο σενάριο, αλλά και ότι «γενικά, δεν υπήρξε κανένα μέτρο στο τραπέζι, εκτός της εντατικοποίησης των ελέγχων».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι, «δε θα υπάρξει γενικό lockdown, αλλά θα υπάρξουν τοπικά αν χρειαστεί», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι, «δε θέλουμε να βάλουμε φρένο στον τουρισμό».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε προληπτική καραντίνα Γ. Πλακιωτάκης, Α. Γεωργιάδης και Ν. Παπαθάνασης

Έπειτα από συναντήσεις που είχαν εχθές με επενδυτές από το εξωτερικό. Ακολούθησε εκκένωση του κτιρίου του υπουργείου Οικονομικών και Ανάπτυξης στην οδό Νίκης, προκειμένου να γίνει απολύμανση.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 85.000 επισκέπτες έκλεισε η 20η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Στη φετινή Έκθεση φιλοξενήθηκαν 850 εκθέτες, πάνω από 1500 Έλληνες και ξένοι συγγραφείς, ομιλητές και επαγγελματίες του βιβλίου από 40 χώρες και περισσότερες από 500 εκδηλώσεις σε 14 αίθουσες.