ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Θεσσαλονίκη: Δίκυκλο παρέσυρε γυναίκα στην οδό Παπαναστασίου

Τροχαίο με παράσυρση πεζής από δίκυκλο σημειώθηκε στη συμβολή Παπαναστασίου και 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα, περίπου 50 ετών, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο. Ερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος.

Παράσυρση πεζής από δίκυκλο σημειώθηκε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας ανησυχία για την οδική ασφάλεια στην περιοχή. Το τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 15:15, στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και 28ης Οκτωβρίου, όταν, υπό συνθήκες που διερευνώνται, δίκυκλο παρέσυρε πεζή γυναίκα, περίπου 50 ετών.

Η γυναίκα τραυματίστηκε και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος παραμένουν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύτερη ποινή σε οδηγό για θανατηφόρο τροχαίο στην Ημαθία

Σε κάθειρξη 20 ετών και 7 μηνών καταδικάστηκε 32χρονος από το Εφετείο Θεσσαλονίκης για δυστύχημα το 2022 με θύμα 15χρονη. Η υπόθεση επέστρεψε για νέα ποινή, χωρίς ελαφρυντικό, μετά από παρέμβαση του Αρείου Πάγου.
Εγνατία Οδός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοβουλία για λύση στα οδικά ζητήματα της Εγνατίας σε Π. Μελά & Ωραιόκαστρο

Κοινή ομάδα εργασίας συγκροτούν Αποκεντρωμένη Διοίκηση και Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο να αποσαφηνιστεί ποιος έχει την αρμοδιότητα συντήρησης του παράπλευρου οδικού δικτύου της Εγνατίας Οδού σε Παύλου Μελά και Ωραιόκαστρο.
Προσομοιωτής ανατροπής αυτοκινήτου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιωματική εκπαίδευση μαθητών στη Θεσσαλονίκη για οδική ασφάλεια και πρόληψη

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης φιλοξενεί τριήμερη βιωματική δράση για την οδική ασφάλεια με τη συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικά παιχνίδια και προσομοιώσεις, σε συνεργασία με ακτιβιστές και φορείς. Τον χώρο επισκέφθηκε ο δήμαρχος Στ. Αγγελούδης.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 135 τροχαίες παραβάσεις σε δύο μέρες ελέγχων

Εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλονίκη οδήγησαν σε 135 παραβάσεις ΚΟΚ, κυρίως για υπερβολική ταχύτητα, ενώ επτά οδηγοί βρέθηκαν υπό την επήρεια αλκοόλ και τρεις συνελήφθησαν, με μία δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.
Σύγκρουση αυτοκινήτου δρόμος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κλειστή η Εγνατία Οδός λόγω τροχαίου ατυχήματος

Σοβαρό τροχαίο με δύο φορτηγά σημειώθηκε στα διόδια Πολυμύλου στην Εγνατία Οδό. Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι, ενώ η πυκνή ομίχλη επικρατεί στην περιοχή. Η κυκλοφορία προς Κοζάνη έχει διακοπεί για τα οχήματα από Βέροια.