ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φωτιά στην Πάτρα
Μεγάλη φωτιά κατακαίει δασική έκταση κοντά στην Πάτρα, με έντονο καπνό και φλόγες.

Συνεχίζεται η πυρκαγιά στη Φλόκα Πάτρας

Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά στον Φλόκα Δυτικής Αχαΐας, με ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις. Ο δήμαρχος δήλωσε ότι η κατάσταση βελτιώνεται και οι προσπάθειες συνεχίζονται για τον έλεγχο της πυρκαγιάς.

Σε εξέλιξη παραμένει, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στην περιοχή του Φλόκα, στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 4:10 σήμερα και κινητοποίησε ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο επιχειρούν 114 πυροσβέστες, πέντε ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 6ης, της 9ης και της 18ης ΕΜΟΔΕ, καθώς και 27 οχήματα. Παράλληλα, από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού συνολικά εννέα αεροπλάνα και τρία ελικόπτερα, ενισχύοντας τις προσπάθειες κατάσβεσης.

Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ πως «πάμε καλύτερα και οι δυνάμεις πυρόσβεσης επιχειρούν συνεχώς, ώστε να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΚΝΕ καταγγέλλει επίθεση σε μαθήτρια και φοιτητές στην Πάτρα

Η ΚΝΕ καταγγέλλει οργανωμένη φασιστική επίθεση σε μέλη της στην Πάτρα, που είχε ως αποτέλεσμα 8 τραυματίες. Τονίζει ότι αντί να συλληφθούν οι δράστες, συνελήφθησαν και τα θύματα, καταγγέλλοντας προσπάθεια εξίσωσης με τους φασίστες.
Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: 50 κιλά κάνναβης βρέθηκαν στην Αμαλιάδα, συνελήφθη ένας άνδρας

Στην Ηλεία συνελήφθη άνδρας που καλλιεργούσε 102 δενδρύλλια κάνναβης σε θερμοκήπια και έκρυβε 50 κιλά ξηρής κάνναβης σε αποθήκη. Κατασχέθηκαν επίσης ζυγαριά ακριβείας. Κατηγορείται για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για βιασμό, τραυματισμό και ρίψη σε θάλασσα – 2 συλλήψεις

Άνδρας από το Πακιστάν κατήγγειλε ότι ομοεθνείς του τον βίασαν, τραυμάτισαν και τον έριξαν στη θάλασσα του Θερμαϊκού. Συνελήφθησαν δύο άτομα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων δραστών συνεχίζονται.
Νίκος Παππάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: Ζητά εξεταστική για «Ηρακλή» και στήριξη πρότασης δανειοληπτών

Ο Νίκος Παππάς τόνισε από την Πάτρα τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα κόκκινα δάνεια και καλεί τα άλλα κόμματα να στηρίξουν την πρωτοβουλία, προειδοποιώντας την κυβέρνηση να μην παρεμποδίσει.
Κεντρικός πεζόδρομος Πάτρας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: 120% αύξηση στο ιικό φορτίο SARS-CoV-2 στα λύματα την εβδομάδα 12-18/10

Αύξηση 120% στο ιικό φορτίο SARS-CoV-2 στα λύματα Πάτρας καταγράφηκε 12-18/10, δείχνοντας ενίσχυση της κυκλοφορίας του ιού, σύμφωνα με το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών, που τονίζει τη σημασία συστηματικής παρακολούθησης.
Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας: Προτάσεις για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Πάτρας

Το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας επισημαίνει την έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση και τα προβλήματα στάθμευσης στην Πάτρα και προτείνει ολιστικές λύσεις βάσει πορίσματος της ειδικής ομάδας εργασίας για τη βελτίωση της κινητικότητας στην πόλη.