ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Συνεχίζεται και σήμερα ο καύσωνας σε ολόκληρη τη χώρα

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική και η θερμοκρασία θα φτάσει από 26 έως 39. Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 39 βαθμούς Κελσίου

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα και η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τοπικά τους 40 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Μακεδονίας. Μεταβλητοί και στα ανατολικά τοπικά βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 22 έως 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρό στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ενώ λίγες νεφώσεις θα εμφανιστούν τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου. Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, από το μεσημέρι βαθμιαία 4 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 21 έως 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατ. Στερεά, Εύβοια και ανατ. Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 21 έως 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη και η θερμοκρασία θα φτάσει από 23 έως 34 και τοπικά στη νότια Κρήτη μέχρι 36 βαθμούς Κελσίου.  Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στις βόρειες Κυκλάδες έως 7 μποφόρ οι άνεμοι.

Στα νησιά του ανατ. Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από 26 έως 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική και η θερμοκρασία θα φτάσει από 26 έως 39 και στα ανατολικά μέχρι 37 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και μέχρι το απόγευμα στα ανατολικά έως 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 39 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένες νεφώσεις με αρκετές βροχές και κανονικές θερμοκρασίες

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με πιθαντότητα για τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19-20 βαθμούς Κελσίου.